Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
12.12.2017.

Nike Air Force 1 35th Anniversary

Čuvena Nike Air Force patika obeležila je svoj 35. rođendan celodnevnom žurkom u fenomenalnom ambijentu KC Grad i još jednom potvrdila svoj kultni status. Prošlog meseca, svi koji su učestvovali u Family of Force kampanji čestitali su rođendan ovom legendarnom modelu. Među njima su bili glumci Marina Ćosić i Aleksandar Radojičić, poznati model Kristina Perić, reprezentativka Srbije u tekvondu Milica Mandić, pevač Stefan Dimitrijević Leon, blogeri Jana Dačović, Dunja Jovanić i Milan Vučićević i fudbaler Vujadin Savić.

Celokupan prostor KC Grad bio je  transformisan u specijalni Air Force ambijent, podeljen u više tematskih prostorija koje su oslikavale elemente urbane kulture kroz koju je ova patika decenijama koračala. Sama transformacija prostora doprinela je duhu ovog urbanog događaja i atmosferi koja je držala sve goste na nogama.


Pored samog ambijenta, ljubitelji AF1 modela su mogli da uživaju u brojnom zabavnom sadržaju poput Nike i Buzz „pop-up“ ugla sa izloženim Air Force 1 i Duckboot modelim, aktivaciji „šuta na koš“, berbernici za momke, nail bar manikiru za devojke, ali i da personalizuju svoje omiljene Air Force 1 patika. Pobednici u šutiranju slobodnih bacanja su, prvo mesto Bojan Savićević, drugo mesto Luka Cvetković i treće mesto Luka Zoraja, a pobednik Photo Booth aktivacije @djole_v9.

Ovaj legenarni model patika ostao je upečatljiv po jednostavnom dizajnu i udobnom kalupu, koji se kroz decenije pokazao kao dugovečni modni simbol. To su prepoznali i svi ljubitelji sporta, sneaker kulture, među kojima su i košarkaši Crvene zvezde, koji su se ujedinili  i podržali Family of Force koncept.

BUZZ 

Slični članci