05/01 2017.
News

KINDNESS IS A NEW BLACK

Od jesenas studentski život u Novom Sadu je za mene novo, neprocenjivo i nezaboravno iskustvo. Dan pun obaveza...žurba...hodanje s jednog na drugi kraj grada, zahteva udobnu obuću, zato su moj svakodnevni izbor buzz patike. Čarobni par crnih Air Force 1 patika mi pomaže da 'letim'... (I believe I can fly).


Volim crnu boju... nosim je uvek. Crna trenerka, crna majica, crni duks, maslinasti kardigan i naravno crne, duboke forsice... dobitna kombinacija...

All black je za mene uvek pravi izbor!

Street style is my passion for fashion. Tu je dozvoljeno sve, kombinacija različitih komada garderobe mi pruža udobnost i veliku slobodu. Omogućava mi da budem samo svoja, a ja znam da će se to svideti baš onom kome i treba. ??

Mislim da patike bez obzira na ostatak garderobe izgled jedne devojke čine drugačijim, originalnijim, a to i jeste cilj zar ne?

Izadji napolje i šetaj, misli pozitivno, udahni duboko, koračaj sa samopouzdanjem, koračaj u buzz patikama!


Miona Višekruna

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Nov.
2020.
News
Ne propusti BLACK FRIDAY ponudu u svim Buzz šopovima i online. 
03.
Nov.
2020.
News
Povodom 80. rođendana crtanog junaka Duška Dugouška, Converse i Warner Bros. udružili su snage i kreirali fenomenalnu Bugs Bunny kolekciju, dos...
31.
Oct.
2020.
News
Predstavljamo ti novitet u našoj ponudi - NAPAPIJRI, brend koji predstavlja sportsku eleganciju u najluskuznijem smislu. 
string(0) ""
string(0) ""