Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
05.01.2017.

JEDNOSTAVNO G.O.A.T.

Godinama se, što po mom mozgu, što po raznim razgovorima sa raznim ljudima motala sumorna tematika kako da bi našao Jordan patiku moraš da imaš kojekakve „tetke iz Nemačke“ koje će ti ih slati ili donositi svake prestupne kada se pojavljuje da popravi zube. I to ako pogodi broj. Logistika je bila ravna organizaciji lansiranja rakete u svemir... preko telefona. Šou!


A onda su zahvaljujući BUZZ-u, počele češće da se pojavljuju Jordanke na našim ulicama. Mom oduševljenju nije bilo kraja!
Bio sam redovan posetilac kako sajta tako i prodavnice i onda su se jednog dana pojavile... Air Jordan 1 Mid White/Wolf Gray! Fantastične patike, skroz bele sa diskretno prošaranom sivom na đonu i Jordan logou. Erotika. I konačno moje.


Toliko jednostavna, a svestrana patika. Na šorts, trendžu, ¾, farke, havajke,...? Može.
Pretabali smo sva godišnja doba i vremenske uslove, a one su me verno pratile svuda, pa čak i pred matičara. Sad ću vam ispričati...


Pre par meseci sam kumovao jednom od mojih najboljih prijatelja koji je pravio veoma tradicionalnu svadbu.
Volim da ispoštujem tradiciju, ali volim i da stavim svoj pečat na sve što radim, zato pravac BUZZ, ’bar dan, ja bih još jedne Jordanke, ’fala prijatno i tako se izrodio ovaj autfit. Sada mogu da kažem da imam i svečane Jordanke smiley

 

Nemanja Ladar

Slični članci