16/11 2016.
News

U KORAK SA HLADNIM VREMENOM NIKE PONOVO VRAĆA SVOJE SPECIJALNE PATIKE

Redizajnirana ikona bez koje se više sezona jesen/zima ne može zamisliti! Patike spremne za borbu protiv snega, kiše, tvrde podloge i klizave podloge. Nike Lunar Force 1 Duckboot!


Ovogodišnje izdanje Nike Lunar Force 1 Duckboot koje će zvanično biti predstavljeno u subotu 19.11. od 12h do 18h ispred TC Ušće, veoma je slično prošlogodišnjem, a ove sezone dolazi u 4 različite boje. Ideja da se omiljena sneaker silueta pretvori u zimsku „čizmu“ pokazala se više nego opravdana i performanse same patike postavile su je na prvo mesto kada su zimski modeli u pitanju.


Nike Lunar Force 1 Duckboot  je izrađen od premium materijala kako bi se povećala izdržljivost i patike u vremenskim uslovima kao što su kiša i sneg. Gornjište izrađeno od kože, gume i sintetičkim materijala postavljeno je na prepoznatljivom izuzetno mekanom Lunar središenjem delu đona koji je upotpunjen vazdušnom komorom u peti, a spoljašnji deo đona čini čvrsta guma sa kramponima koja sprečava proklizavanje.


Namenjena da zaštiti od vremenskih uslova i obezbedi suvu i toplu sredinu za vaše stopalo, model je dodatno tretiran i ojačan materijalima koji odbijaju vodu i sprečavaju da se zadrži na samoj patici. Idealan za svaki dan, dovoljno udoban za ceo dan, atraktivan i pouzdan, Lunar Force 1 Duckboot je sigurno pravo rešenje za ljude koji su u pokretu i često izloženi promenjivim vremenskim uslovima. 


Inspiracija za naziv i delom redizajn modela dolazi iz amfibijskog vozila kompanije GMC pod nazivom DUKW sa pogonom na 6 točkova koje može da se kreće po vodi i kopnu. Vozilo namenjeno da trupama na terenu dostavi hranu i potrebštine u toku Drugog Svetskog Rata odolelo je svim iskušenjima i svim vremenskim uslovima, a tom simbolikom se vodi i ovaj model i dobija epitet neuništive. Lunar Force 1 Duckboot u kombinaciji sa Crep Protect sprejom za zaštitu od vode i masnoće je sigurno savršen izbor u narednim mesecima.

U subotu 19.11. od 12h do 18h na platou ispred TC Ušće biće organizovana promocija nove Nike Lunar Force 1 Duckboot kolekcije. Dođite da testirate neuništive patike i uverite se zašto su toliko ispred svih zimskih modela.

Samo 19. i 20.11. ako kupite neki od AF1 Duckboot modela u bilo kom BUZZ-u u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, dobijate poklon vaučer od 20% na narednu kupovinu brenda Nike koji možete iskoristiti do kraja 2016. godine. 

Ostavi komentar

Ostali komentari

  • Nikola
    Nikola

    Neverovatne su. Vrh. Nema dalje..

    17.11.2016. 22:03

Slični članci

24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""