POZOVI NAS BESPLATNO
CLICK & COLLECT

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

KUPI NA 9 RATA

Banca Intesa kreditnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

SINDIKALNA PRODAJA

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News

15.
Sep
2021
News
Brend Nike je jednoj od najpopularnijih košarkaških silueta dao novi look i potpuno novi vibe. Predstavljamo ti Nike Blazer, patike koje će obeležiti ovu sneaker sezonu.
24.
Aug
2021
News
Predstavljamo ti ikonu Classic Leather, dizajn koji su zajedno kreirali Reebok i Buzz, čime je ostavljen jedinstveni trag u istoriji sneaker kulture u regionu.
19.
Aug
2021
News
Vreme je za nove (školske) početke! Okupi ekipu i krenite u avanturu.Vreme je za nove (školske) početke! Okupi ekipu i krenite u avanturu.
14.
Jun
2021
News
Nova kolekcija Buzz majica stigla je u naše šopove. Otkrivamo ti trendi modele koji će obeležiti ovu sezonu.
31.
May
2021
News
Converse je uzeo najpopularniji model patika na planeti i nadogradio ih dodatnom energijom koja te prati u svakom koraku.
19.
May
2021
News
Buzz koncept store je mesto koje spaja odličnu kupovinu sa različitim oblastima urbanog načina života. Glavna je stanica za sve ljubitelje atraktivnih i premium modela svetskih brendova, koji žele da svojom obućom daju lični pečat svakoj kombinaciji i na taj način kreiraju jedinstven stil.
10.
May
2021
News
Brend Nike će u sklopu "Move to Zero" kampanje reciklirati čak 20.000 starih patika kako bi se renovirali košarkaški teren i dečije igralište u Beogradu. Budi i ti deo nove akcije brenda Nike, pod nazivom "Ubaci. Nastavi igru."
25.
Apr
2021
News
Još jedan Buzz šop otvoren je u četvrtak, 22.4.2021. u TC Delta Planet u Nišu. Pogledaj šta te sve tamo očekuje.