26/09 2016.
Blogger Pick

Ne menjaj tim koji pobeđuje

Da li vam se desilo da vam neko kaže “Kupio sam nove adidas Superstar!”, a vi ga začuđeno pitate “Kako nove? Nisu valjda i njih promenili?”

“Ne… za mene su nove!“

“Ma idi, uplaši me…”

“Ne menjaj tim koji pobeđuje” jedna je od najcešće ponavljanih fraza u sportu, a drži je se sa punim pravom i velikim uspehom i adidas. Brend sa tri crte je davne 1969. godine izbacio jednu od, ako ne i najkultniju patiku svih vremena, adidas Superstar. Čekajte malo, 1969. godine? To je znači pre… (posle 6-8 sekundi) …47 godina!?? Ako je neka patika cool skoro pola veka, zaslužuje duboki naklon i respect svih onih kojima je patika više od patike!

Patike za svaku priliku, u pravom smislu te reči. Postava od sintetičke kože kao i čitavi gornji deo patike od pune kože vam daje udobnost pri dugim (a i kratkim J ) šetnjama. Gumeni prednji deo u obliku školjke sa šarom riblje kosti jedan je od najprepoznatljivijih motiva ovog, ponovićemo, 47-godišnjeg modela! U slučaju da ne znate da li može biti cool obući košulju i obuti patike, pogađajte jednom sta se najčešće, a bez greške obuva u toj situacijiji? Superstar su sa jeans-om, pa čak i pantalonama  na TI, tako da možete biti fensi, doterani i da vam bude udobno. 

adidas Superstar - “The name speaks for itself”.

Maja Urb Dsgn

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

30.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Oni su Dream Team za ceo život. Upoznajte naš novi The Coolest School Crew.
23.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Koliko vas je upoznalo svoje najbolje prijatelje – sasvim slučajno? I koliko vas svoju ekipu smatra članovima porodice? Predstavljamo vam Anastasiju, I...
16.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Plesom se bave ceo život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenj...
string(0) ""
string(0) ""