23/08 2017.
Blogger Pick

Ne menjaj tim koji pobeđuje

Svoje prve korake sam napravila uz Reebok patike, nakon 22 godine isto radim. Sada to više nisu oni prvi nespretni koraci, sada su to koraci odrastanja, novog puta, novog života.


S vremena na vreme osetimo potrebu da učinimo neku veliku promenu, neku koja će nas gurnuti u nepoznato. Meni su promene oduvek bile pozitivna stvar, čak i onda kada nisu na prvu izgledale obećavajuće. Možda zato što volim neizvesne mogućnosti koje nose sa sobom. Slušati, gledati i udahnuti život. Život je kratak. Prekrši pravila, voli, sanjaj, maštaj... živi.  Ovo leto ću pamtiti kao leto promena, ljubavi, izazova i novih prilika. Preselila sam u drugi grad, prodrmala život i odlučila da sledim svoje snove. Neke stvari treba menjati, ali one dobre neka ostanu kakve jesu.


Reebok Classic Leather patike imaju sve! Funkcionalne su i  udobne, ali pored svega toga atraktivne su, moderne i lako se uklapaju uz sve kombinacije. Nežne ružičaste Reebok Classic Leather Clean Exotics Reptile patike, iako u ne baš klasičnoj boji, izgledaju nenametljivo, ženstveno i minimalistički.


Najvažnije je koračati kroz život uz prave osobe i prave patike. Provereno! Postoje patike koje su označile period u kojem su nastale. Kao ikona modernog društva one su oblikovale generacije, kreirale stilove i definisale način razmišljanja osobe koja ih nosi.


Klasika nikada ne dosadi, a na ove klasične, ali ipak moderne  i neprevaziđene Reebok Classic Leather  patike sam navikla,  u njih imam poverenje, prate me kroz život. Mi smo tim. Tim koji nikada ne gubi i baš zato nikada ne  menjaj tim koji pobeđuje.

 

Selma

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

23.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Koliko vas je upoznalo svoje najbolje prijatelje – sasvim slučajno? I koliko vas svoju ekipu smatra članovima porodice? Predstavljamo vam Anastasiju, I...
16.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Plesom se bave ceo život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenj...
08.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Go Breakers – zajednička im je strast prema plesu, izdržljivost i motivacija, što ih je dovelo do 26 nacionalnih titula, 9 evropskih i 11 svetsk...
string(0) ""
string(0) ""