Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
16.08.2017.

Puma Ignite Limitless Knit: Test Drive in Time

Obožavam patike i sve u vezi sa njima i zato praktikujem testiranje da vidim kako će se uklopiti u moje dnevne obaveze. Isto je kao i sa kolima – vidiš, provozaš i zaljubiš se ili ne. U mom životu sve se promenilo kada sam testirao nove Puma Ignite Limitless u maslinasto zelenoj nijansi. Model u toj boji je apsolutni „must have‟ ove sezone.


Puma je sam vrh u industriji patika i njihove patike daju osećaj slobode i neograničenih mogućnosti. I na pragu jeseni 2017. izlazi model koji je pravi game-changer - Puma Ignite Limitless Knit sa svojim luksuznim detaljima, hrabrim brendingom i agresivnim dimenzijama.


Ovaj model je definitivno jedan od poslednjih koji je preuzeo na sebe da uspostavi novi „Athleisure‟ trend. Vrhunske tehničke karakteristike patika za trčanje su iskombinovane sa sportskom elegancijom. Ignite Foam koja se prostire celom dužinom obuće doprinosi osećaju superiorne energije preko celog dana, a zahvaljujući detaljima sa refleksijom, bićete uvek u centru pažnje.


Bilo da hoćete da budete avanturista koji putuje kroz vreme, ili samo želite da se svi okreću za vama, Puma Ignite Limitless Knit je nešto što morate imati kao sastavni deo garderobe ove jeseni. Kod mene je to već slučaj smiley

 

Konstantin

Slični članci