Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
28.09.2022.

COOL AND COMFORT

Ćao svima,

 

Pokušaću da se predstavim u tri rečenice. Moje ime je Adna Subašić. Mnogi me znaju iz kratkog edukativnog dečijeg filma “Otkrij svoju energiju” i sa društvenih mreža. Veliki sam zaljubljenik u modu i modne trendove i obožavaaaam da se slikam i snimam.

Autfiti koje biramo deo su našeg bića i jedan su od načina da predstavimo sebe, da pokažemo ko smo. Iako smo mi ti koji prave izbore, dešava se i da pojedini modeli odaberu nas. Upravo to se desilo sa ovim predivnim adidas Astir patikama.

Gornji deo od somota i sintetike meko i prijatno obavija stopala dajući im potrebnu prozračnost i čvrstinu. Možete ga kombinovati sa raznim bojama i uklapati u potpuno različite stilove. Ja uvek lutam od sportskog do elegantnog, pa mi je važno da nove omiljene patike mogu nositi u svakoj prilici, bez razmišljanja. Ovog puta sam ga iskombinovala uz klasičan džins i adidas majicu Adicolor.

Nove Astir patike zasigurno postaju moje nove omiljene patike, jer mi daju slobodu da se izrazim na najbolji način i istražim nove modne horizonte.

 

Model adidas Astir dostupan je u Buzz šopovima i online.

 

Vaša Adna!

Slični članci