Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blogger Pick
21.09.2022.

HEADS UP

Ako ste u potrazi za crnim patikama koje možete nositi kroz grad ili dok trenirate, onda ne tražite dalje.

Tu sam ponovo sa novom pričom i novim, omiljenim “go to” patikama, a ovog puta je reč o novom modelu – Nike Air Max Flyknit Racer.

Svi već znamo da Nike stalno pomera granice na svim poljima, a mogu reći da nas nisu razočarali ni ovog puta! Nike Air Max Flyknit Racer su izrađene od recikliranog materijala i otpada, bez ugrožavanja performansi i izdržljivosti.

 

Nike-ov stil je dobro poznat i popularan širom sveta, a Flyknit Racer je odličan primer toga. Iako uniseks, patike dolaze u raznim bojama, što znači da postoji model za sve. A i za svaku priliku. Ono što me je najviše privuklo kod ovog modela jeste izgled, koji je istovremeno elegantan i edgy, što im daje mogućnost da se kombinuju na razne načine. Ali ono što me je kupilo jeste udobnost. Toliko su lagane, da ih ne osećam dok šetam.

Baggy stil je nešto što je karakteristično za mene i moj način oblačenja. Često me možete videti kako kombinujem pantalone ovog tipa sa nekim duksom ili klasičnom belom majicom i parom dobrih patika.

Za kraj, mogu samo reći – Šta čekate? Poručite ih online ili trk do najbližeg Buzz Sneaker Station šopa i uverite se zašto je ovaj model sjajan izbor.

 

@catwomenn

Slični članci