Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blogger Pick
07.09.2022.

Air Max 270 - kada kombinacija boja pripoveda svoju priču

Air Max 270 su izašle prvi put 2018. godine za Air Max Day i odmah sam se zaljubio u njih. Ono što me oduševilo je jednostavnost siluete – prilagodljiva konstrukcija od neoprena koja grli stopalo, potplat i oooogroman vazdušni jastuk na peti. Stapaju prošlost i budućnost, priču o vidljivoj tehnologiji koja je započela s Air Max jedinicama i "prozorčićem" u unutrašnjosti patike.

Nike je oduvek igrao važnu ulogu na ulicama, ali velika većina njihovih top modela je bila namenjena sportu. I baš zato su postali popularni i na ulicama – svi su hteli top model namenjen najvećim sportskim zvezdama. Air Max 270 je prvi Air Max lifestyle model. Možeš ti trčati u njima, čak sam ih viđao i u teretani, ali im je namena život. I to kakav život.

 

Neverovatno lagane i udobne, baš ono što mi treba za svojih 10+ hiljada koraka. Trebala mi je šetnja, dve da naviknem na visok vazdušni jastuk, ali je taj jastuk baš ono što mi je trebalo. Oslanjam se na petu dok hodam (pitajte suseda koji živi ispod mene) tako da me Air Max 270 zabavljaju kad vidim kako se kompresuju i šire prilikom hodanja. Štreber sam za patike, sorry, sitnice me vesele.

Proces adaptiranja mog stopala u 270 je spor, ali jednom kada je unutra, odnekud svira božanstvena muzika i ukazuje se svetlo.

Gledao sam recenzije na netu gde ih trljaju žičanom četkom – i nije im ništa, a tom može posvedočiti i moj maslinasto zeleni par koji imam od Air Max Day-a 2018. godine. Na tom paru sam naučio da za svoje široko stopalo trebam broj veće, ali ako nemaš široka stopala - true-to-size su i uzmi svoj broj.

Air Max 270 dolazi u hiljadu kombinacija boja, a ove su mi privukle pažnju iz još jednog štreberskog razloga – sa svojim nijansama sive, crne i plave me podsećaju na Nike Air Foamposite One koje je nosio tada košarkaš Orlando Magica Penny Hardaway.  To je još jedna priča o NBA pravilima kada su Penny-ju branili da igra u patikama "s previše boje", nije odgovaralo dresovima, bilo je premalo crne. Uzeo je marker i plastično gornjište Foampositea je obojio u crno te je tako zaobišao pravila. Penny ima posebno mesto u mom srcu, a ovaj colorway 270-ica me podseća na to. I to je ono što mi je važno – da patike pričaju priču, priču o stvarima koje su meni važne i koje meni nešto znače. Nema veze ako me ne razumeju svi, važno je da se ja razumem.

FRANJO

Slični članci