Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
24.08.2022.

»Be »bold« with adidas Forum«

Hej!

 

Verovatno me već svi znate, jer sam deo Buzz ekipe već neko vreme, ali ako još uvek niste čuli za mene, ja sam Agata Kocijančič, fan mode i komfora. S obzirom da je ostalo još nekoliko dana do kraja leta, ja zaista volim da ih iskoristim napolju u gradu, u mojim, sada omiljenim, adidas streetstyle komadima. Pošto volim jednostavan, udobni i sportski stil, i verujem da nisam jedini entuzijasta, predstaviću vam svoje omiljene komade, sa kojima možete da pravite lude autfite.

Moja omiljena obuća su trendi i udobne patike kojima stilski upotpunjujem svoj autfit. adidas Forum Bold je predstavljen 1984. godine i brzo je osvojio svet. Košarkaški DNK se vratio na ulice smelije nego ikada! Prisutni su svi klasični elementi: X dizajn i gornjište od luksuzne kože. Novi model podignut je na viši nivo zahvaljujući platforma đonu. Savršene su za sve nas koji volimo sport i modu istovremeno. Dozvolite mi da vam kažem zbog čega ih toliko volim i kako ih najradije kombinujem.

Patike nosim svakog dana i zato mi je važno da mi ne smetaju u svakodnevnim aktivnostima. Za ove vrele letnje dane, adidas TEE haljina je moj must-have. U kombinaciji sa adidas Forum Bold kreiraju moj savršeni letnji autfit iz kog ne izlazim!

Ono što najviše volim u vezi sa adidas Forum Bold modelom, jeste to što se mogu kombinovati sa bilo kojim komadom odeće. Čak i kada odlučite da ih kombinujete sa adidas kratkim ili dugim helankama, adidas Adicolor Classics Trefoil majicom – ove patike dobro idu. Na kraju, možete dodati adidas Originals Primeblue gornji deo trenerke, koji lepo upotpunjuje look sa tri pruge na rukavima.

adidas Forum Bold patike, kao i druge artikle o kojima sam pričala, možete naći online ili u Buzz šopovima.

 

Zabavljajte se i smejte se mnogo!

 

Agata

 

Slični članci