Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
20.07.2022.

MY ENDLESS NIKE LOVESTORY

Ćao društvo!

 

Veoma sam srećna što vam ponovo pišem priču u mnogo opuštenijem, letnjem raspoloženju. Kao što možete primetiti, moja opsesija Nike Force modelima se nastavlja.

Većina vas koji su imali priliku da isprate moje best catch-ove znaju da sam najveći fan ovog modela. Nike Air Force 1 Fontanka su patike koje su me oduševile. Zašto? Kreativan i vrlo maštovit izgled ovih patika, nešto je što ne može da prođe nezapaženo. Prelepe, letnje boje sa cvetnim detaljima su me osvojile na prvu.

Nike Fontanka ima dvostruki jezik koji omogućava dodatnu stabilnost stopala  dok je na prednjem delu obezbeđena odlična prozračnost. Kao što sam rekla, veliki sam fan i u svojoj kolekciji imam zaista mnogo Nike AF1 patika. Razlog tome je pre svega kvalitet i neuporediva udobnost. Sigurna sam da će se savršeno uklopiti uz sve moje casual autfite ovog leta. Kako biste ih vi kombinovale i koje je vaše omiljeno mesto na kojem biste ponele baš ove patike? Pokažite nam svoje kombinacije i tagujte Buzz na Instagramu. Do tada, uživajte u ovim sunčanim danima, opustite se i hodajte podignute glave u svojim novim Fontankama.

Ovaj model možete pronaći u Buzz šopovima ili naručiti online.

 

Šaljem vam mnogo ljubavi,

 

Hana

Slični članci