Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
06.07.2022.

Get that Cali style with Puma Cali Dream Lth

Hej ljudi,

 

Konačno je leto, mirišu lipe, a slike pustih plaža, legendarnih žurki, fanki muzike i ogromnih festivala  mi se vrte u glavi kao video traka. Žustro hodam gradskom scenom Sofije u potrazi za novim emocijama, a društvo mi prave moje nove Puma Cali Dream Lth patike.

Odluku sam donela za nekoliko sekundi. Puma California je dobro poznata i omiljena silueta iz 80-ih. Prvobitno lansirane kao model za terene, ove patike su brzo stekle legendarni status u uličnoj kulturi. Ono što izdvaja Puma Cali Dream Lth od ostalih silueta je način na koji su patike napravljene, pa otuda i naziv modela. Svež, klasičan, a što je najvažnije udoban model 2018 poprima ležerniji i jednostavniji izgled. To je bilo prvo što mi se svidelo kod njih.

Cali Dream Lth je savršen miks neverovatnog komfora i trendy vibe-a. Visoki đon patika i elementi na njima pozajmljeni su sa urbane scene. Ovo je silueta kojoj ću se uvek vraćati, jer mi daje slobodu da se izrazim.

Puma nesumnjivo obraća pažnju na detalje i stil za devojke. Sa svojom klasičnom siluetom i opuštenim izgledom, Cali Dream Lth se lako može kombinovati sa bilo kojim autfitom. Znate da je stil jedan od glavnih načina da izrazim sebe. Volim kontraste, pa sam bele patike uparila sa Juicy Couture fenomenalno nežnim roze autfitom. Za devojke koje traže elegantniji, ali fanki look za leto, predstavljam drugi autfit sa Juicy Couture haljinom.

 

Pronađite Cali Dream Lth u Buzz šopovima ili online.

 

Vaša devojka,

 

Akasha

 

Slični članci