04/08 2016.
Blogger Pick

Reperski kačketi

Još od vremena kada me je Ninko iz Jordana Krilovića zvao da vidim čudo tehnologije - satelitsku antenu, što mu je stari doterao iz Holandije, i kada smo prvi put upalili MTV, a tamo videli Fred Durst-a i Method Man-a sa nekim čudnim kačketima, znao sam da nekad i nekako moram isfurati to čudo na glavi.

Problem je bio što sam tada živeo u Šapcu, a tih godina se ni u Beogradu baš nije mogao naći kačket sa satelitske i sa onog Ajversonovog postera iz Bravo-a, koji smo, da se ne lažemo, svi tada prelistavali.


U lov na „bejzbol“, „ravne“, „flet“, „snepbek“ i najdraže imenovane „reperske kačkete“ - kako smo ih u narodu prepoznavali, išli smo na svakom školskom raspustu. Redovno smo prečešljavali čitav Beograd uzduž i popreko, a novac od užine se štekao tokom cele godine. Što se i da videti na mojoj super-light kategoriji koja trpi posledice 15 godina kasnije.


Kao najupečatljiviji i najprestižniji brend kačketa kojima smo se zaludeli i koji je svima dobro čučao na glavi, izvojio se New Era. New Era (oslovićemo je u ženskom rodu zbog replike koja sledi) je bila i ostala jedna od mojih prvih velikih ljubavi, a danas se može naći u BUZZ šopovima.


Zahvaljujući BUZZ-u moja New Era kolekcija je prilično proširena u poslednjih par meseci, a ovomesečni Blogger Pick je trebao biti video klip, gde sa svojim 2Hot4Stage crew-om jako uvežbano i vešto plešem i žongliram kačketima.
Međutim, ne znam da li ste ikada pokušali da žonglirate kačketima, ali prilično je... Teško.

Tako da ovaj mesec posvećujem jednom od svojih omiljenih brendova New Era-i, fabulu pratim fotkama, a video stiže čim uhvatim Iliju i Džonija da uvežbamo koju foru tu i tamo.

Pozdravčina,

Lex

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

23.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Koliko vas je upoznalo svoje najbolje prijatelje – sasvim slučajno? I koliko vas svoju ekipu smatra članovima porodice? Predstavljamo vam Anastasiju, I...
16.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Plesom se bave ceo život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenj...
08.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Go Breakers – zajednička im je strast prema plesu, izdržljivost i motivacija, što ih je dovelo do 26 nacionalnih titula, 9 evropskih i 11 svetsk...
string(0) ""
string(0) ""