04/08 2016.
Blogger Pick

Reperski kačketi

Još od vremena kada me je Ninko iz Jordana Krilovića zvao da vidim čudo tehnologije - satelitsku antenu, što mu je stari doterao iz Holandije, i kada smo prvi put upalili MTV, a tamo videli Fred Durst-a i Method Man-a sa nekim čudnim kačketima, znao sam da nekad i nekako moram isfurati to čudo na glavi.

Problem je bio što sam tada živeo u Šapcu, a tih godina se ni u Beogradu baš nije mogao naći kačket sa satelitske i sa onog Ajversonovog postera iz Bravo-a, koji smo, da se ne lažemo, svi tada prelistavali.


U lov na „bejzbol“, „ravne“, „flet“, „snepbek“ i najdraže imenovane „reperske kačkete“ - kako smo ih u narodu prepoznavali, išli smo na svakom školskom raspustu. Redovno smo prečešljavali čitav Beograd uzduž i popreko, a novac od užine se štekao tokom cele godine. Što se i da videti na mojoj super-light kategoriji koja trpi posledice 15 godina kasnije.


Kao najupečatljiviji i najprestižniji brend kačketa kojima smo se zaludeli i koji je svima dobro čučao na glavi, izvojio se New Era. New Era (oslovićemo je u ženskom rodu zbog replike koja sledi) je bila i ostala jedna od mojih prvih velikih ljubavi, a danas se može naći u BUZZ šopovima.


Zahvaljujući BUZZ-u moja New Era kolekcija je prilično proširena u poslednjih par meseci, a ovomesečni Blogger Pick je trebao biti video klip, gde sa svojim 2Hot4Stage crew-om jako uvežbano i vešto plešem i žongliram kačketima.
Međutim, ne znam da li ste ikada pokušali da žonglirate kačketima, ali prilično je... Teško.

Tako da ovaj mesec posvećujem jednom od svojih omiljenih brendova New Era-i, fabulu pratim fotkama, a video stiže čim uhvatim Iliju i Džonija da uvežbamo koju foru tu i tamo.

Pozdravčina,

Lex

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

25.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Hey, hey! U današnjem blog postu želim da istaknem važnost udobnosti garderobe koju volimo da nosimo, a da pritom ne govorimo o pidžami, nego o styli...
18.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Pročitaj novu blog priču dobro poznatog člana našeg Buzz Crew-a, Lex-a.   Ako zanemarimo raspad Bijelog Dugmeta i početak služenja šesto...
12.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Hello, hello, moja draga ekipo ljubitelja patika! Da li ste spremni da sa mnom “uplovite” u novi blog? Ja sam Andrea Din, a ovo je priča o mojim ...
string(0) ""
string(0) ""