04/08 2016.
Blogger Pick

Reperski kačketi

Još od vremena kada me je Ninko iz Jordana Krilovića zvao da vidim čudo tehnologije - satelitsku antenu, što mu je stari doterao iz Holandije, i kada smo prvi put upalili MTV, a tamo videli Fred Durst-a i Method Man-a sa nekim čudnim kačketima, znao sam da nekad i nekako moram isfurati to čudo na glavi.

Problem je bio što sam tada živeo u Šapcu, a tih godina se ni u Beogradu baš nije mogao naći kačket sa satelitske i sa onog Ajversonovog postera iz Bravo-a, koji smo, da se ne lažemo, svi tada prelistavali.


U lov na „bejzbol“, „ravne“, „flet“, „snepbek“ i najdraže imenovane „reperske kačkete“ - kako smo ih u narodu prepoznavali, išli smo na svakom školskom raspustu. Redovno smo prečešljavali čitav Beograd uzduž i popreko, a novac od užine se štekao tokom cele godine. Što se i da videti na mojoj super-light kategoriji koja trpi posledice 15 godina kasnije.


Kao najupečatljiviji i najprestižniji brend kačketa kojima smo se zaludeli i koji je svima dobro čučao na glavi, izvojio se New Era. New Era (oslovićemo je u ženskom rodu zbog replike koja sledi) je bila i ostala jedna od mojih prvih velikih ljubavi, a danas se može naći u BUZZ šopovima.


Zahvaljujući BUZZ-u moja New Era kolekcija je prilično proširena u poslednjih par meseci, a ovomesečni Blogger Pick je trebao biti video klip, gde sa svojim 2Hot4Stage crew-om jako uvežbano i vešto plešem i žongliram kačketima.
Međutim, ne znam da li ste ikada pokušali da žonglirate kačketima, ali prilično je... Teško.

Tako da ovaj mesec posvećujem jednom od svojih omiljenih brendova New Era-i, fabulu pratim fotkama, a video stiže čim uhvatim Iliju i Džonija da uvežbamo koju foru tu i tamo.

Pozdravčina,

Lex

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""