Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

27.05.2022.

CONVERSE X PEANUTS LIMITED COLLECTION: CELEBRATE HUMOR AND POSITIVITY

Converse se udružio sa stripom Peanuts da razigraju legendarne Chuck Taylor modele patika, odeću i aksesoare ove sezone. Inspirisana nezaboravnim avanturama Čarlija Brauna, Snupija i ekipe, kolekcija spaja zabavnu estetiku stripa sa dobro poznatim detaljima Conversa, što zadovoljava potrebe i ukuse svakog ljubitelja sneaker kulture.
 

U ponudi se nalazi Chuck 70 silueta sa Vudstok kamuflažnom štampom čitavom površinom. Ova duboka patika od organskog pamuka nosi obeležja limitirana kolekcije na jeziku, gazištu ali i na prepoznatljivoj Converse “tablici” na peti.

Snupi i Wudstok oživljavaju bezbrižnu pozitivnost sa svakim tvojim korakom, a sve to oslikano na platnu tvog omiljenog Chuck Taylor All Star modela, uz Peanuts vezeni logo i prepoznatljivu Snupijevu kućicu na peti. 

Pored obuće, Converse i Peanuts sadrži niz brendirane odeće i dodataka, uključujući majice i ranac, oboje ukrašeni motivima Čarli Braun i Snupi ekipe. Paleta boja kolekcije je smela ali minimalna, fokusirajući se na primarne boje poput crne i bele sa akcentima žute i crvene.

 

LIMITIRANA kolekcija Converse x Peanuts dostupna je na BUZZ ONLINE SHOP-u, kao i Buzz TC Ušće i Galerija Beograd prodavnicama.

Buzz tim