Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
18.05.2022.

Explore "Off The Wall" Attitude

Hej društvo,

 

Nestrpljivo sam čekao da sa vama podelim novu priču.

 

Pošto leto uskoro stiže, trudim se da provodim većinu slobodnog vremena napolju, uživajući u toplim, sunčanim danima. Leto je moje omiljeno godišnje doba, jer tada mnogo više izlazim sa prijateljima, upuštam se u nove avanture i imam potpunu slobodu da eksperimentišem pri izboru autfita i novih patika.

A kada govorimo o svežim modelima patika, u poslednje vreme sam navučen na estetiku silueta iz sedamdesetih. Brend koji nudi široki spektar cool patika iz ovog perioda je Vans. Ni nalik drugim brendovima, koreni Vans-a su duboko povezani sa skate kulturom, tražeći svoj put do današnje street mode.

Vans Old Skool je privukao moju pažnju istog trenutka kad sam ga video. Sviđa mi se jer se lako uklapa sa baš svim, dok dodaje casual izgled mojim autfitima. Silueta, u originalu poznata kao Vans #36, debitovala je 1977. sa jedinstvenim detaljem − legendarnim Vans logotipom. Neobavezna “jazz stripe” skica, koju je uradio osnivač Paul Van Doren, ubrzo je postala jedan od najprepoznatljivijih elemenata patika.

Ovaj model odaje priznanje Vans nasleđu, dok teži modernom. Gornjište je napravljeno od tekstila i prirodne antilop kože. Uzimajući u obzir korene brenda, patike su ojačane na prstima i imaju čvrst đon za maksimalno prianjanje. Postavljene su u predelu gležnja za dodatni komfor, mekoću i stabilnost. Za današnju avanturu po urbanoj džungli, testirao sam moje nove Old Skool  patike u kombinaciji sa trendi autfitom − Vans duksom i narandžastim adidas šortsom za akcenat koji upotpunjuje vibe.

Zgrabite svoje Vans patike, kao i moju današnju odevnu kombinaciju u Buzz shop-ovima ili online.

 

Ostanite cool,

 

Poppin' Simcho

 

Slični članci