Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
30.03.2022.

KEEP IT SIMPLE WITH AIR MAX

Ćao svima,

U današnjem blog postu želim da istaknem važnost udobnosti stvari koje nosimo, a da pritom ne govorimo o pidžami, nego o stylish komadima koje možemo nositi svaki dan. Predstavljam vam Air Max Dawn, model koji će, sigurna sam, ukrasti i vaša srca. Lepe, stylish, moderne i udobne, šta još  poželeti od para patika? Mene su osvojile na prvu,  sigurna sam da će i vas.

Da kažem da sam se zaljubila u ovaj model bilo bi nedovoljno. Postoji nešto potpuno iskonsko u njihovom dizajnu, uprkos tome što je potpuno jednostavan i ne sadrži prenapadne kombinacije boja. Gornjište je izrađeno od recikliranih materijala, tako da, pored toga što uživate u komforu, ujedno i čuvate prirodu! Iako zaista imam razne modele Nike patika, od Džordanki do Air Max 95 i Air Force-a, moram istaći kako su ovo daleko najudobnije patike koje sam posedovala.

Udobne, lagane i stylish – Nike Air Max Dawn patike su model koji se ukratko može opisati kao must have. I da, može “začiniti” svaki vaš outfit. Ja sam ih ovaj put  iskombinovala sa zelenom Nike duksericom i crnim helankama koje su uz ovaj bezvremenski model apsolutno upotpunili outfit.

Svoje Air Max Dawn patike potražite u najbližem Buzz shop-u i online!

Do sledećeg čitanja,

Lulu

Slični članci