Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
09.03.2022.

SPRING NIKE

Ćao, Buzzovci!

Zovem se Nina Retar i ponovo sam za vas pripremila novi blog, ovoga puta u prolećnim bojama.

Nike Huarache je legendarni model, koji upravo slavi tridesetu godišnjicu. Model sam prvi put upoznala u svojim ranim tinejdžerskim godinama, kada sam gledala The Prince of Bel-Air, gde je Will Smith nosio novi Nike model.

Prvobitno dizajnirane da vladaju trkama, one su tokom godina zavladale i ulicama, i tako postale popularne, čak i među ljubiteljima sneaker kulture. Osim jedinstvenog oblika, ističu se i živopisnim kombinacijama boja. Patike su dizajnirane da pristaju vašim stopalima poput čarapa, što ih čini idealnim za trčanje. U skladu s tim, patike su izuzetno lagane i minimalističke, sa posebnom tehnologijom. Originalni slogan bio je “have you hugged your feet today?” (da li ste zagrlili svoja stopala danas), što savršeno opisuje kroj patika u kojima se osećate sigurni i spremni na sve. Tokom godina, patike su se preselile i na košarkaški teren, što ukazuje na njihovu univerzalnost.

Uprkos činjenici da su dizajnirane kao sportski model, Nike Huarache su odlične i za kombinovanje sa modernim komadima. Odabrala sam Nike Huarache u kombinaciji bele i nežno roze boje, koju sam uklopila sa prolećnim outfitom u istim bojama. Komplet se sastoji od odgovarajućeg donjeg dela i jakne od udobnog i mekog velura, koji vas greje i u hladnim prolećnim jutrima. Ističe se reljefnom Nike Air grafikom, koja se proteže celom dužinom.

Nike Huarache patike možete pronaći u BUZZ radnjama. Dostupne su još i u klasičnoj beloj, smeđoj i narandžastoj kombinaciji, kao i beloj sa ljubičastom i neon zelenom. Pored ženskih, možete pronaći i muške i dečije modele u raznim kombinacijama boja. Definitivno novi prolećni hit!

Nike komplet i Nike Huarache patike potražite u Buzz radnjama i Buzz online shop-u.

 

Do sledećeg puta,

Nina

Slični članci