Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
02.02.2022.

AF1 SHADOW – MY WELL KNOWN LOVE

Ćao ljudi,

Danas vam predstavljam model patika koji me je oduševio svojim detaljima - Nike Air Force 1 Shadow. Osim što na prvi pogled izgledaju jednostavno, sa klasičnom AF1 siluetom u osnovi, one se izdvajaju stilizovanim detaljima koji prate basic izgled, a u nekim delovima slojevi se dupliraju i stvaraju „senku“.

U Buzz šopovima, kao i online, možete pronaći ovaj model u nekoliko različitih kombinacija boja, a mene je posebno privukao kontrast pastelno zelenih i ljubičastih detalja na beloj pozadini. Kako je ova kolor paleta već neko vreme u trendu, neće biti teško uklopiti ih u svakodnevne autfite.

Od svih detalja ovog redizajniranog klasika, sa razigranim i zanimljivim elementima, moj favorit je chunky đon koji, zbog dupliranog Air na bočnoj strani, čini ovaj model vizuelno još većim. Verujem da će Air Force 1 Shadow odgovarati svima koji, poput mene, obožavaju chunky siluetu.

Air Force 1 Shadow inspirisaće vas da se poigravate različitim stilovima i odevnim kombinacijama. Bilo da je dan ili noć, sportski ili elegantniji outfit, sa AF1 Shadow patikama razbićete monotoniju zimskih kombinacija.

 

Ostanite dobro do sledećeg čitanja,

 

Ina

Slični članci