Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
29.06.2016.

ADIDAS ADILETTE


Adilette su pravi primer kako neki komad koji ste videli toliko puta u životu na nekome može odjednom da postane 'must have' komad. A vi ste svi ovih godina bili u fazonu 'Bože šta je sa ovim ljudima koji nose ove papuče i ko im je rekao da se to nosi?'
I tako, ničim izazvano, vi ulazite u Buzz Shop 'Dobar dan - Dobar dan - Trebaju mi one papuče koje su nosili svi, od mog dede pa na ovamo!' Zato što su tako TRENDI!


Verovali ili ne, papuče Adilette su nošene čak i na par fashion week-ova, pola Holivuda trenutno nosi ove papuče i jednostavno su postale modni komad.

Osim onih klasičnih plavo-belih, sada postoji bezbroj varijacija po pitanju boje i dezena, a celu letnju kolekciju ovih papuča pogledajte ovde. Ja sam ih ovog puta iskombinovala uz LBD (little black dress), a ono kako još volim da ih nosim jeste uz cigaret pantalonice i običnu majicu, kratak šorts dubokog struka.


Ako ih slučajno ne nađete u vašem broju, možete uvek pitati baku, deku, mamu i tatu, možda imaju koji par na tavanu! E to je onda VINTAGE! 

Do narednog viđenja! 

 

Du Yo

Slični članci