12/07 2017.
Blogger Pick

Gde god da ideš, ti si Superstar

Povratak klasičnih modela je uvek u trendu. Zbog aktivnog života, navučena sam na New Balance i Nike modele. Ali zaista... Ko može da ostane ravnodušan kad ugleda nove Adidas Superstar Rose Gold? Toliko dobra i elegantna verzija našeg omiljenog Superstara. Moj izgled je jedan od načina da se izrazim. Obožavam kontraste pa tako uspem da iskombinujem svečanu haljinu sa patikama ili opremu za trening sa štiklama. A Superstar Rose Gold izgleda elegantno čak i sa sportskom odećom.

Klasične boje odaju počast basketaškim korenima kroz Superstar 80s.

Evo par interesantnih činjenica… Kada su se Adidas Superstar prvi put pojavile 1969. niko nije mogao da predvidi da će teren za basket biti malo polje za njih. Da će preći sve granice i postaviti standarde za budućnost. Bez obzira na to što su napravljene kao plitke košarkaške patike, revolucionarni dizajn je osvojio svet. Osamdesetih su im nadenuli nadimak „shelltoe‟ i postale su apsolutni hit u svetu hip-hopa. A ono još bitnije, ove patike su u velikoj meri oblikovale svet cipela, koji toliko volimo.

Već decenijama je baš cool da imaš Adidas Superstar kao deo outfita za svaku priliku – dnevne varijante, specijalne prilike, pa čak i posao. U svakom slučaju, ti si uvek Superstar, a to će uvek biti u trendu.

Santra

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""