Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
15.12.2021.

PINK BABY GRL

Ćao, ekipo! Nadam se da sam vam nedostajala.

Ovoga puta se javljam inspirisana novom Nike kolekcijom, koja me je potpuno oborila sa nogu. Iako je bilo teško doneti odluku, nakon duuugog čekiranja artikala na sajtu, po prvi put sam odlučila da dam priliku REACT VISION modelu. Ove patike su magija! Toliko udobne, a upečatljive, sa mnoštvom sitnih detalja, da svaki put kada ih pogledam, uočim nešto novo što me oduševi. Možete ih kombinovati sa raznim bojama i uklapati u potpuno različite stilove. Ja uvek lutam od sportskog do elegantnog, pa mi je važno da nove omiljene patike mogu da nosim u svakoj prilici, bez razmišljanja. 

Nike radi ono što najbolje zna - kombinuje svoja dva uspešna modela i tehnologije. A rezultat je Nike React Vision. Ove genijalne patike nadahnuće vas u potpunosti - od dizajna do udobnosti. Sa React Vision-om, Nike se poigrava bojama, oblicima i materijalima koji stvaraju jedinstven izgled kakav dosad nije viđen.

Upečatljiv i ležeran duks i donji deo iz Essentials kolekcije su izuzetni komadi, koji se moraju naći u garderoberu u sezoni koja je pred nama. Daće vam dosta prostora (što ja obožavam), a uz maksimalan komfor, sigurno će vas istaći u gomili (posebno ako se odlučite za boje koje sam ja odabrala). Zbog mekanog i toplog materijala nisam mogla da se odvojim od njih.

Outfit sam, naravno, upotpunila toplom Nike jaknom, udobnom kapom i torbom, za koju sam sigurna da možete spakovati sve što vam treba u toku jednog dana. A kad sve ovo iskombinujete, definitivno dobijate vrlo moćan izgled.

Ove, kao i mnoge druge modele patika i trenerki možete pronaći u svim Buzz šopovima ili ih naručiti online. Do sledećeg susreta želim vam puno zdravlja i ljubavi. Šaljem mnogo pozdrava i poljubaca!

@ivanavujoseviic

Slični članci