Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
03.11.2021.

A timeless classic- Nike Air Max 90

Ćao ljudi! Vraćam vam se sa novom pričom i novim favoritom.

Jesen je oduvek moje najdraže godišnje doba u kojem uživam u dugim dnevnim, kao i večernjim šetnjama i slojevitim autfitima, a uz takve aktivnosti uvek idu najudobnije patike. Iako su Nike Air Max 90 dizajnirane za trčanje, postale su najpopularnije lifestyle patike koje sa svojim ikoničnim Waffle đonom i prošivenim slojevima ostaju verne originalnim korenima. 

Verovatno vam je već poznato da moda devedesetih ima veliki uticaj na moj stil odevanja, tako da je ovaj bezvremenski klasik jednostavno morao postati deo moje kolekcije. Nike Air Max 90 postoje u bezbroj kombinacija boja i materijala, a mene je ovog puta privukla jednostavnost linija i kombinacija crne boje sa pastelnim detaljima.

Jednostavnost ovih patika pruža mogućnost kombinovanja sa različitim odevnim komadima i savršene su za sve prilike. Ako ste u potrazi za modelom koji možete nositi u bilo koje doba dana tokom cele godine, Nike Air Max 90 su baš te i sigurno nećete ostati nezapaženi.

Kroz godine sam ih viđala na više različitih tipova ljudi, u raznim situacijama i prilikama i svako ih je nosio na svoj jedinstven način.

Ove kao i mnoge druge Nike modele možete pronaći u Buzz šopovima kao i online.

Šaljem vam mnogo ljubavi do sledećeg čitanja.

 

Ina

Slični članci