07/06 2017.
Blogger Pick

I’ve walked in Rihanna’s shoes

Lično sam tip devojke za Air Jordan i Air Force patike. Ali nisam mogla da propustim obuću koju je potpisala Rijana lično. Imate jedinstvenu priliku da vidite kako sam fancy sa glatkom svilenom mašnom. Koja je, btw, deo „postavke‟.

Devojke, predstavljam vam Rihanna X Puma Fenty Bow papuče!


Puma je brend sa pozamašnom istorijom. Rudolf Dasler, brat Adolfa Daslera je osnovao kompaniju 1948. U početku su njih dvojica zajedno vodili posao, ali su zbog nesuglasica rešili da se raziđu i formiraju Adidas i Pumu. Ostatak priče svi znamo. Ali 2015. godine dolazi do antologijske saradnje. Pevačica koju obožava ceo svet (uključujući i mene), Rijana, postaje ambasador Puma kolekcije za ženski trening, kao i kreativni direktor za žensku odeću i obuću. Što znači da može da bira kolekcije, dizajn i najbolje od svega ima čast da klasični PUMA stil prilagodi novim trendovima i kreira potpuno nove linije proizvoda.


Tako moja talentovana Riri, umesto da pravi muzičke hitove, iznedri modni hit u zelenoj i pink varijanti. Obožavam ideju papuča sa velikom mašnom, jer se osećam tako aristokratski svaki put kada ih nosim. Mora da se i Rijana oseća tako svaki dan.  Zahvaljujući njoj, mi obični smrtnici, njeni fanovi, imamo priliku da se osećamo kao ona, samim činom nošenja ovih predivnih, udobnih, cool papuča.

Da li znate da je kolekcija Fenty X Puma inspirisana Marijom Antoanetom? Kažem vam lepo – čista aristokratija!

Odmah u radnju po svoj par da šetate večno u „Rijana‟ papučama. Kao ja!

Ema

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

30.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Oni su Dream Team za ceo život. Upoznajte naš novi The Coolest School Crew.
23.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Koliko vas je upoznalo svoje najbolje prijatelje – sasvim slučajno? I koliko vas svoju ekipu smatra članovima porodice? Predstavljamo vam Anastasiju, I...
16.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Plesom se bave ceo život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenj...
string(0) ""
string(0) ""