07/06 2017.
Blogger Pick

I’ve walked in Rihanna’s shoes

Lično sam tip devojke za Air Jordan i Air Force patike. Ali nisam mogla da propustim obuću koju je potpisala Rijana lično. Imate jedinstvenu priliku da vidite kako sam fancy sa glatkom svilenom mašnom. Koja je, btw, deo „postavke‟.

Devojke, predstavljam vam Rihanna X Puma Fenty Bow papuče!


Puma je brend sa pozamašnom istorijom. Rudolf Dasler, brat Adolfa Daslera je osnovao kompaniju 1948. U početku su njih dvojica zajedno vodili posao, ali su zbog nesuglasica rešili da se raziđu i formiraju Adidas i Pumu. Ostatak priče svi znamo. Ali 2015. godine dolazi do antologijske saradnje. Pevačica koju obožava ceo svet (uključujući i mene), Rijana, postaje ambasador Puma kolekcije za ženski trening, kao i kreativni direktor za žensku odeću i obuću. Što znači da može da bira kolekcije, dizajn i najbolje od svega ima čast da klasični PUMA stil prilagodi novim trendovima i kreira potpuno nove linije proizvoda.


Tako moja talentovana Riri, umesto da pravi muzičke hitove, iznedri modni hit u zelenoj i pink varijanti. Obožavam ideju papuča sa velikom mašnom, jer se osećam tako aristokratski svaki put kada ih nosim. Mora da se i Rijana oseća tako svaki dan.  Zahvaljujući njoj, mi obični smrtnici, njeni fanovi, imamo priliku da se osećamo kao ona, samim činom nošenja ovih predivnih, udobnih, cool papuča.

Da li znate da je kolekcija Fenty X Puma inspirisana Marijom Antoanetom? Kažem vam lepo – čista aristokratija!

Odmah u radnju po svoj par da šetate večno u „Rijana‟ papučama. Kao ja!

Ema

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""