Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
22.09.2021.

Sporty and trendy with Nike Air Max Genome

Hej!

Dozvolite mi da se predstavim. Moje ime je Agata Kocijančič i ja sam veliki ljubitelj mode i udobnosti. Volim životinje i prirodu, uživam u sportskim aktivnostima i u pripremi slatkiša, pa me zato često možete naći u kuhinji kako stvaram slatka remek-dela. Dok radim stvari u kojima uživam, potrebna mi je udobna i funkcionalna obuća. Zato je Nike pravi izbor za mene, jer mi omogućava da pravo sa treninga odem na fotografisanje, a odatle u kuhinju da spremam kolače.

Nike patike nosim od detinjstva i oduvek sam volela Air Max liniju. Svaki njihov model je neverovatno udoban, a istovremeno predstavnik aktuelnih trendova. Prve Air Max 1 predstavljene su 1987. godine i od tada se linija stalno unapređuje novim modelima i predstavlja pravu priču o uspehu. Nike Air Max Genome je najnoviji nastavak ove priče, sa dodatkom najnovije tehnologije i najaktuelnijim modnim trendovima.

Prvo što me je privuklo ovom Nike Air Max Genome modelu je njegova nežna bledo roze boja i Air jedinica koja je vidljiva na celom đonu. Ova jedinica pruža udobnost i lagan korak, koji mi je naročito potreban kada imam snimanja tokom celog dana. Dodatno, gornjište je prekriveno aerodinamičnom mrežicom koja omogućava stopalu da diše i što ove patike čini pogodnim za trčanje kada kasnim. Ono što me je konačno ubedilo da ih kupim jeste činjenica da je najmanje 20% modela napravljeno od recikliranih materijala.

Inovativni, moderan i ekološki Genome model dostupan je u Buzz-u u izuzetno svetloj roze boji, belo-plavoj kombinaciji sa zelenim detaljima, belo-zelenoj kombinaciji sa narandžastim detaljima i u kombinaciji mango narandžaste i divlje ružičaste. Genome je takođe dostupan kao muški i dečiji model u modernim kombinacijama boja.

Nike Air Max Genome, kao i mnoge druge modele, možete pronaći u Buzz šopovima i online.

Želim vam lep dan!

Agata

 

Slični članci