Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blogger Pick
05.08.2021.

adidas Forum – BACK IN WHITE

Prva ljubav zaborava nema! Tako je i kada govorim o mojoj ljubavi prema adidas Forum Low patikama. Video sam ih u Buzz-u i mogu vam reći da me je to otkriće veoma obradovalo!

Znam da je njihova priča započela 1983, kada je zamisao dizajnera Jacques Chassaing-a o kreiranju košarkaških patika za kompletan američki tim na Olimpijskim igrama 1984. počela da se realizuje. Tako su nastale prve patike koje su davale posebnu podršku zglobu, a koje su odobrili fizioterapeuti iz NBA-a.

Jedna od najinteresantnijih referenci vezanih za ovaj model definitivno je činjenica da ih je i Michael Jordan nosio tih godina i da je njihov dizajn bio inspiracija za mnogobrojne siluete koje su kasnije nastale. Elemente sa adidas Forum patika možete primetiti čak i na modelima drugih brendova, ako ste baš sneakerhead i imate oko za detalje.

Ako mene pitate, to je potpuno razumljivo. Teško je ignorisati Forum! I baš kako je prepoznatljivost brenda adidas rasla, tako je rasla i ustoličila se prepoznatljivost adidas Forum modela.

 

 

Ako se osvrnemo na sve prethodno, nije ni čudo što Def Jam Recordings svake godine istakne adidas Forum kao model koji obeleži godišnjicu njihovog postojanja. A kada kažete Def Jam, mislite na hip-hop, urbanu muziku, Beastie Boys-e, Public Enemy, LL Cool J-a i mnogobrojne druge uspešne umetnike u toj sferi. I oni nisu jedini!

Ta činjenica je za mene od posebnog značaja, jer me inspiriše prilikom stvaranja muzike i čini da se osećam bližim legendama.

 

 

Bez ikakve sumnje, adidas Forum je statement model u svetu patika. Nosite ih zato što znate za njih i one ne moraju biti super upadljive da bi se istakle. Daju vam samopouzdanje kroz koje pokazujete svoj stav, jer sa njima ne možete da pogrešite. Verujte mi.

I drugi kvaliteti ovog modela su više nego očigledni. Uostalom, ne bi toliko dugo trajao u svetu sporta i mode. On nudi pouzdanost, stabilnost i apsolutni komfor tokom celog dana.

 

 

Adidas Forum Low dostupne su u Buzz šopovima i online, u dve varijante – beloj i crno-beloj.

Peace,

El Nino

Slični članci