Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blogger Pick
28.07.2021.

SUMMER VIBES IN ADILETTE

Ljuudii, najzabavniji period godine je tu! Meni leto, kao i vama verovatno, baš brzo prolazi. Trudim se da iskoristim svu magiju tog godišnjeg doba – druženja, festivali, plaže, noćna kupanja, planine, šareni autfiti… Definitivno izlazim iz monotonije koja nas je pratila i upijam "summer vibe".

 

 

Kao što ste već imali priliku da vidite u prethodnim pričama, adidas je moj omiljeni brend u svetu urbanog i ležernog stila. Sada sam odlučila da omiljeni par patika zamenim Adilette modelom papuča (ipak ovi tropski dani traže neku alternativu). Moram priznati da su me crne tufnice ‘’kupile’’ odmah. Adilette možete nositi na plaži, u dugim šetnjama, pa i na žurkama u pesku, što da ne. Njihovo jastučasto gazište pruža osećaj neverovatne udobnosti, te su savršene za sve nas koji smo stalno u pokretu.

 

 

Ovom prilikom, adidas Adilette sam kombinovala sa neodovljivim, šarenim modelom adidas HER Studio biciklističkih i sa laganim topićem. Ovaj look je apsolutni favorit ove sezone – urbano, ležerno i totalno cool, baš kao što ste i vi ovog leta.

 

 

Adidas Adilette papuče možete pronaći u Buzz šopovima i online.

P. s. Do sledeće priče vam šaljem puno pozdrava i poljubaca!

 

@ivanavujoseviic

 

 

Slični članci