13/05 2016.
Blogger Pick

adidas Gazelle, klasik i na podijumu za ples


Često mi je postavljano pitanje: “Koje su najbolje patike za break i generalno za street style plesove?”.

Ne mogu da odgovorim nikako drugačije do subjektivno, pa ću u par rečenica švrljnuti u čemu se lično osećam najviše fresh & fly.

Street style plesači, češće oni koji se bave “stand up” plesovima, obično imaju tendenciju da plešu u dubokim patikama.  Istina, fino sve to izgleda, volim i ja da prošetam  svoje nove Džordanke, ali po mom mišljenju, to jednostavno nisu patike za plesni trening.  Kada biram obuću u kojoj treba da plešem trudim se da one ispunjavaju tri preduslova:

-koliko su praktične

-koliko su udobne, i naravno,

-koliko dobro izgledaju na meni.


Ako ste ikada poželeli da se osećate kao da letite, a hteli biste to bez konzumiranja Red Bull-a, probajte da nosite bilo koje duboke patike, a onda, nakon toga, obujte adidas gazelle!

Još od kada su plasirane 1968. godine do danas, dizajn gazelle gotovo da se nije promenio. Jednostavan klasik koji ne zastareva, dostupan je u gotovo svim mogućim bojama, a udobnost i pokretljivost izdvojile su ih kao patiku koju definitivno stavljam ispred svih kada biram svoju obuću za ples.


Još jedna prednost patika gazelle je i njihova kompaktnost,  staju gotovo u bilo koji ranac i zauzimaju minimalni prostor, pa ne morate da mučite muku „Da li ovaj trening moram da izvadim štitnike, kapu za headspin ili vodu iz torbe?“.

Gazelle su svojevremeno isfurali i Madona, Noel Gallagher Oasis i fanki njuška Jamiroquai.

 

Lex

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

18.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Pročitaj novu blog priču dobro poznatog člana našeg Buzz Crew-a, Lex-a.   Ako zanemarimo raspad Bijelog Dugmeta i početak služenja šesto...
12.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Hello, hello, moja draga ekipo ljubitelja patika! Da li ste spremni da sa mnom “uplovite” u novi blog? Ja sam Andrea Din, a ovo je priča o mojim ...
03.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Zdravo svima, Ja sam Pero Martić, slovenački gamer, YouTuber, glumac i pevač, a ovo je moja prva Buzz Crew priča. Iako i u normalnim okolnostima bez ikakvih...
string(0) ""
string(0) ""