13/05 2016.
Blogger Pick

adidas Gazelle, klasik i na podijumu za ples


Često mi je postavljano pitanje: “Koje su najbolje patike za break i generalno za street style plesove?”.

Ne mogu da odgovorim nikako drugačije do subjektivno, pa ću u par rečenica švrljnuti u čemu se lično osećam najviše fresh & fly.

Street style plesači, češće oni koji se bave “stand up” plesovima, obično imaju tendenciju da plešu u dubokim patikama.  Istina, fino sve to izgleda, volim i ja da prošetam  svoje nove Džordanke, ali po mom mišljenju, to jednostavno nisu patike za plesni trening.  Kada biram obuću u kojoj treba da plešem trudim se da one ispunjavaju tri preduslova:

-koliko su praktične

-koliko su udobne, i naravno,

-koliko dobro izgledaju na meni.


Ako ste ikada poželeli da se osećate kao da letite, a hteli biste to bez konzumiranja Red Bull-a, probajte da nosite bilo koje duboke patike, a onda, nakon toga, obujte adidas gazelle!

Još od kada su plasirane 1968. godine do danas, dizajn gazelle gotovo da se nije promenio. Jednostavan klasik koji ne zastareva, dostupan je u gotovo svim mogućim bojama, a udobnost i pokretljivost izdvojile su ih kao patiku koju definitivno stavljam ispred svih kada biram svoju obuću za ples.


Još jedna prednost patika gazelle je i njihova kompaktnost,  staju gotovo u bilo koji ranac i zauzimaju minimalni prostor, pa ne morate da mučite muku „Da li ovaj trening moram da izvadim štitnike, kapu za headspin ili vodu iz torbe?“.

Gazelle su svojevremeno isfurali i Madona, Noel Gallagher Oasis i fanki njuška Jamiroquai.

 

Lex

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""