Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
30.06.2021.

Let's have a pastel Nike Air Max summer

Ćao društvo!

Da li ste spremni za leto? Ja definitivno jesam!

Izbor patika za ovo leto napravila sam u sekundi. Odlučila sam se za nove Nike Air Max 95. Ovu siluetu dobro znate, jer ima status ikone street kulture. Možete pronaći mnogo interesantnih priča o njoj, jer je bogata simbolikom koju nose različite subkulture. Debitovala je pre dve decenije, sa neon žutim elementima koji su privlačili pažnju na prvi pogled. Sada, u 2021, dostupne su u mnogo svedenijem, pastelnom koloritu. Bila je to prva stvar koja mi se dopala kod njih – kombinacija ljubičastih i nijansi boje lavande koja je savršena za ovu sezonu.

Ove godine, brend Nike pokazao je neverovatnu posvećenost detaljima i posebnu pažnju posvetio stylish komadima namenjenim ženama. Nove Nike Air Max 95 svojom klasičnom siluetom i pastelnim tonovima ostaju “dosledne” funky vibe-u iz devedesetih. Ja sam, recimo, pronašla savršenu konekciju između ovog Air Max modela i uticaja hip-hop kulture, pa sam sigurna da će i vama biti podjednako inspirativne prilikom osmišljavanja letnjih autfita.

Modna industrija u ovoj godini u velikom stilu vraća stil iz devedesetih – bojama, siluetama i dizajnom. Na vrhu svega toga je sneaker kultura, koja je iznedrila neke od najpoznatijih modela u tom svetu. Air Max 95 su moje miljenice upravo zbog toga što čine perfektan miks neverovatne udobnosti i trendy osećaja. Prepoznatljivi paneli na bočnim stranama sada pažnju privlače jarkim bojama, savršenim za leto, dok vidljiva Air jedinica u peti pruža maksimalan komfor sa svakim korakom.

Pored toga, veoma se lako kombinuju! Tokom vrelih letnjih dana, preferiram da ih nosim sa oversized majicama i biciklističkama ili šortsem. Što se mene tiče, nema sumnje kada je reč o Nike Air Max 95 modelu, jer će ostaviti sjajan utisak i biti u centru pažnje kako god da ga ponesete. A počeli su i letnji festivali!

Pronađite svoj par u Buzz šopovima i online.

Do sledeće priče,

Akasha

Slični članci