Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
23.06.2021.

WE VIBE IN PINK NIKE AIR MAX GENOME

Ćao društvo!

Veoma sam srećna što vam ponovo pišem priču u mnogo opuštenijem, letnjem raspoloženju. Kako bih početak leta učinila još lepšim, ovoga puta nosim patike Nike Air Max Genome.

Dostupan u Bubble Gum koloritu ove sezone, novi Nike Air Max Genome je zadržao ključne elemente s prvog modela. Gornjište je izrađeno od mešavine mrežastih materijala, prevrnute kože i sintetičkih panela, što u kombinaciji sa atraktivnim koloritom čini savršen spoj.

Nike Air Max Genome “White/Bright Mango” su patike inspirisane estetikom ranih 2000. i njihov sastav čini najmanje 20% recikliranih materijala, što se meni naročito dopalo.

Ružičasti detalji na gornjištu i Nike Air jedinici daju im vibrantan, pravi ženski look. To je jedan od razloga zašto sam odabrala baš njih, od svih modela koje sam pronašla u Buzz novoj kolekciji. Predstavljaju savršen spoj atraktivnog dizajna, neobjašnjive udobnosti i cool look-a.

Sigurna sam da će se savršeno uklopiti uz sve moje casual autfite ovog leta. Kako biste ih vi kombinovale i koje je vaše omiljeno mesto na kojem biste ponele baš ove patike?

Pokažite nam svoje kombinacije i tagujte Buzz na Instagramu. Do tada, uživajte u ovim sunčanim danima, opustite se i hodajte podignute glave u novim Nike Air Max Genome patikama.  

Ovaj model možete pronaći u Buzz šopovima ili naručiti online.

Šaljem vam mnogo ljubavi,

 

Antonia

Slični članci