Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
10.05.2017.

Pick me, Pick me!

Iskren da budem, kad sam ih prvi put ugledao u šopu zaista nisam bio impresioniran. Ne zato što nisu dobre, naprotiv, već definitivno to nije bila patika za koju bih se ja lično uhvatio. Međutim…


Koliko puta ste uhvatili sebe sa mislima tipa: „Možda ovo nije za mene, možda nije moj stil!“. Ali ko ne reskira taj ne profitira! Šalu na stranu, ovog puta sam rešio da stavim sebe na test i iskočim malo iz svoje zone što se patika tiče. Ko me prati na Instagramu bio je uključen na neki način u odabir patike za ovaj blog post. Beskrajno sam zahvalan svima na komentarima i odgovorima, ali jedan komentar je bio posebno zanimljiv: „Nike Huarache, jer nikad nisi radio preterano lude modele pa da iskočiš iz svakodnevnice.“ Evo, evo... odlučeno.


Nike Air Huarache imaju veoma zanimljivu prošlost, jedinstven dizajn, veoma su neobične i efektne da čak deluju svemirski. Uz današnju streetstyle modu se odlično uklapaju, a najveće oduševljenje jeste udobnost, raj za nogu. Toliko su me inspirisale ove patike, da vam uz fotke po prvi put poklanjam i video!

Zaključak: Nadmaši sebe, jer to možeš i moraš!

@ponocnijahac

Slični članci