Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
26.05.2021.

New Balance color blocking all the way

Lockdown i ograničenja i dalje su prisutni. I vremenska prognozaje ovih dana je užas – kiša, kiša, kiša. No, nije sve tako sivo dok čekamo bolja i sunčanija vremena! Nakon prošlogodišnjeg uspešnog lansiranja popularne serije 327, New Balance predstavlja još jedan novi model: New Balance 237 u color-blocking varijanti, spreman za proleće.

 

Estetika ovog modela ukorenjena je u sedamdesetima, pogotovo s dizajnom koji ima kontrastnu gornju stranu izrađenu od najlona, mreže i kože.

Veliki bočni brending, prepoznatljivo slovo „N“, inspirisan je prethodnikom NB 327 kako bi upotpunio izgled patike.

Ležerna silueta kombinuje retro vibe s modernim detaljima poput asimetrične kapice na peti, za svestran i moderan izgled. Dizajn na kojem se izdvajaju visokokvalitetna mešavina materijala, mekani jastučići i udobna konstrukcija čine ove patike savremenim i pouzdanim za svakodnevno nošenje.

 

Prošetao sam gradom u mojim novim patikama u sportskom outfit-u. Crno-beli New Balance hoody, donji deo trenerke i majica idu savršeno uz njih. I naravno da sam brejkovao. Estetika može biti savršena, ali ako mi ne odgovaraju u brejku, ne uzimam ih. Kod ovih to nije slučaj, tako da su dobile odličnu ocenu.

No, došle su godine, tridesete. Nije više život samo studiranje, trening, ludovanje. Stigli su sastanci, poslovi, situacije koje zahtevaju dozu ozbiljnijeg oblačenja pa sam „testirao“ kako New Balance 237 stoje uz sako, jakne, pantalone, košulje. Stvarno idu uz sve!

 

Za ozbiljnije varijante kombinujem sivo-plavo-belo, za opuštenije žuto-crveno-zeleno. I da, sve te boje su na njima tako da je jednostavno napraviti savršenu kombinaciju.

Da zaključim – super lagane i udobne, elegantne u svakoj prilici, savršen su spoj funkcionalnosti i mode.

 

Ne požuri li proleće, čeka ih leto.

 

Svoj par ugrabi u BUZZ šopovima ili online!


Stay cool,

Don Kiki

 

Slični članci