Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blogger Pick
12.05.2021.

TYPICALLY, ATYPICAL IN AIR MAX ZEPHYR

Hej, prošlo je mnogo vremena od kada sam pisala BUZZ blog. Nadam se da me se i dalje sećate, ali bolje da vas malo podsetim i da se predstavim onima koji su tek počeli da prate Buzz Crew priče – ja sam Katja Spanka, profesionalni make-up artist i preduzetnik, ali i veliki fan patika.

Od devojke kao što sam ja se očekuje da je potpuno posvećena umetnosti šminkanja koju prate sve druge „tipično ženske“ osobine i stil. Iako se ponekad osećam kao klasična devojka i volim da nosim haljine pastelnih boja, uvek je tu i „ona druga“ Katja, koja je oduševljena moto sportom, brzinom i izazovima koji nisu nimalo devojački. Na primer: vožnja trkačkih automobila na reli stazama je već duže vreme moj broj jedan na To-Do listi. Ko bi pretpostavio? Za sebe bih mogla da kažem da sam tipično atipična.

Takve su i patike koje sam nosila na ovom fotkanju. Bez obzira na to što izgledaju kao klasične Air Max patike sa vazdušnim đonom i malo podsećaju na Air Max 720-818, Nike je ovom siluetom otišao korak napred. Đon je još više prefinjen i uz pomoć tehnologije kojom je napravljen pruža potporu i udobnost kada hodate. Udobnost je konstanta i tipična je za sve Air Max modele, zar ne? Ali ono što Air Max Zephyr čini atipičnim jeste futuristički izgled. Vazdušni mehurići sa strane i interesantni paterni na materijalu daju veseo i svež izgled patikama, koje se super kombinuju i izdvajaju sa svim autfitima. Ja ih kombinujem sa podjednako futurističkim Nike autfitom bele boje. U pitanju je spoj belog Nike Air Max topa, jakne i donjeg dela trenerke sa providnim Swoosh-om.

Koju boju patika preferirate? Ja najčešće biram moderne komade crne boje, pa sam za ovo slikanje odabrala Air Max Zephyr „Black/Grey/White“.

Tipične hot autfite i atipične Air Max Zephyr koje sam nosila na setu, možete kupiti u svim BUZZ prodavnicama ili ih naručiti online.

Do sledećeg puta,

KatjaSpanka

Slični članci