Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blogger Pick
05.05.2021.

STAN SMITH IS MY ECO-FIRENDLY SPRING FAVORITE

Ćao društvo!

Moja nova Buzz Crew priča inspirisana je prolećem i vanvremenskim dizajnom jedinstvene siluete koju sigurno svako može prepoznati na prvi pogled.

Odlučila sam da vam danas pišem o Stan Smith patikama koje će biti apsolutni hit i ove godine!

U januaru 2021. najavljeno je da adidas Originals ulazi u novu eru – eru ekološke osvešćenosti. Zbog toga su i moje današnje Stan Smith patike dobile novi izgled, sa samo jednim ciljem – da se označi kraj plastičnom otpadu.

Izgled novih Stan Smith modela vizuelno je ostao nepromenjen. Kada je reč o patikama koje sam odabrala za današnju priču, promenjena je jedino kompozicija – model je izrađen od recikliranih materijala, dok je kompletan dizajn inspirisan planetom Zemljom. To uključuje i detalje koji se savršeno ističu na patikama i, pored komfora i iconic look-a koji nude, svetu šalju veoma važnu poruku.   

Da bih upotpunila priču, odlučila sam da ih fotkam na jednom od mojih omiljenih mesta – u gradskom parku. Tokom prolećnih dana, kada nas vreme i predivna priroda prosto mame napolje, jasno je zašto za šetnje biram baš ove Stan Smith patike koje me podsećaju zašto treba da vodim računa o životnoj sredini i podižem osvešćenost o značaju ekologije.

Pored poruke koju šalje, ovaj model je jedan od mojih favorita i zbog toga što tako divno ide uz sve outfit-e koje želim da nosim tokom prolećnih dana. Kako biste ih vi kombinovali i koje je to mesto na kojem biste poneli nove, a vanvremenske Stan Smith modele?

Jedva čekam da vidim vaše kombinacije! Do tada, uživajte u sunčanim danima i s ponosom nosite vaše nove patike.

Ovaj model možete pronaći u svim Buzz šopovima ili naručiti online.

Do sledeće priče, želim vam mnogo zdravlja i ljubavi!

 

Antonia

Slični članci