Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blogger Pick
28.04.2021.

ADIDAS LOVESTORY

Ćao ljudi!

 

Nadam se da ste svi dobro i da uživate u prolećnim danima kao ja. Pored lepog vremena ja uživam i noseći jedan od mojih omiljenih modela patika, legendarne Adidas Superstar! Još od svog nastanka 70tih godina prošlog veka pa sve do danas ova silueta je omiljeni model velikog broja sportista, umetnika, muzičara i glumaca upravo zbog toga što je lako uklopljiva u različite lične stilove pojedinaca.

 

 

Ova ikona se godinama nalazi u mom cipelarniku, pa čak i cipelarniku mojih roditelja. Može se istovremeno vidjeti na više različitih tipova ljudi, različitih generacija i stilova, u različitim prilikama. Njen vanvremenski izgled se godinama ne menja. Do sada sam imala više različitih faza odevanja i modnog izražavanja a one su me pratile u svakoj od njih i uvek sam se osećala posebno u Adidas Superstaru.

 

 

Nosila sam ih na sve moguće odevne kombinacije u različitim bojama, a ovu sezonu odlučila sam se za belu boju sa tri kultne crne linije. Ono što ovaj model čini posebnim i što ga razlikuje od ostalih belih Superstar modela jeste mali detalj - crni outline Adidas logotipa i srce kao dokaz ljubavi prema ovom brendu. Detalj sa srcem se nalazi na bočnim stranama patika, dok gumena školjka na prednjem delu ostaje nepromenjeni zaštitni znak i ovog Superstar modela. 

 

 

Iako sam danas odevena u jednobojnu simple Adidas trenerku, osećala sam se elegantno i moćno noseći Adidas Superstar. Ova neutralna kombinacija bele i crne boje lako se kombinuje sa svim odevnim komadima u mom garderoberu i vrhunac je svakog mog stylinga.

 

Kompletna kombinacija koju nosim na sebi je dostupna u Buzz poslovnicama kao i online.

 

Šaljem vam mnogo pozdrava do sledećeg čitanja!

 

@ina_cano

 

Slični članci