Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
14.04.2021.

IN PUMA RS-X ALL EYEZ ARE ON ME

Ćao, ekipo! Nadam se da sam vam nedostajala.

I ovoga puta se javljam inspirisana, zahvaljujući šarenim bojama i retro fazonu nove PUMA kolekcije koja me je potpuno oborila s nogu. Iako je bilo teško doneti odluku, nakon duuugog “čekiranja” modela na sajtu, prvu priliku sam odlučila da dam RS-X - TWILL AIRMESH modelu. Naravno, već nakon prvog bega iz kuće – nisam se pokajala.

Model je magičan! Možete ga kombinovati sa raznim bojama i uklapati u potpuno različite stilove. Ja uvek lutam od sportskog do elegantnog, pa mi je važno da nove omiljene patike mogu nositi u svakoj prilici, bez razmišljanja. 

Puma RS-X - TWILL AIRMESH inspirisan je Running modelom iz osamdesetih. Kladim se da možete odmah da osetite taj retro vajb. Ono što ćete na prvi pogled primetiti jesu lepo usklađene boje, koje dozvoljavaju da se poigraš i nosiš kombinacije koje će na svakoga ostaviti jak utisak! Gornji deo patika je opremljen izuzetno udobnom mrežastom tkaninom, koja pruža dobru prozračnost. Na jeziku se nalazi crna oznaka ‘RS-X’ u beloj boji i PUMA logo.

Iako muška, Nike jakna koju nosim na slikama odmah mi je privukla pažnju. Znala sam da će biti pun pogodak! Bila sam originalna i dozvolila sebi igranje sa bojama, tako da sam sigurna da vam uz novu PUMA kolekciju inspiracije neće nedostajati.

Ludilo koje nas je zadesilo je sigurno uticalo na to da mnogo više cenimo neke momente. Ovo mesto, na kom sam odlučila da uradim par fotki za vas, za mene je sada posebno. Na krovu zgrade provodim vreme sa prijateljima, komšijama i zajedno stvaramo nove uspomene.

Ove, kao i mnoge druge modele patika možete pronaći u svim Buzz šopovima ili ih naručiti online. Do sledećeg susreta vam želim mnogo zdravlja i ljubavi, i šaljem mnogo pozdrava i poljubaca!

 

@ivanavujoseviic

Slični članci