08/04 2017.
Blogger Pick

Buzzin’ around

Više od trideset dana nisam napisao ništa više od tvita, čestitke za rođendan i eventualno sms-a dostavljaču paste da mi ovaj put stave malo više parmezana.


Pored “2Hot4Stage” festitvala koji me je do guše zatrpao obavezama, a koji je, usput, Buzz sjajno ispratio u svom blogu, iskreno, nisam imao o čemu valjanom da pišem kada su moje ciljne sfere u pitanju. Da kažem i u duhu festa, nisam imao koji “instinkt da oslobodim” osim montiranja video rekapitulacije tog dešavanja.

Izlgeda da su mi fest i pređašnja putovanja isisali dobar deo kreativne inspiracije.
Obično kada nisam izuzetno uzbuđen zbog nečega, ne trudim se da uopšte pišem bilo kakve tekstove i blogove, jer nema ništa gore od mlakih tekstova i vrućih vetrova.

To što ne mogu da pišem na silu i ne želim da prevodim  tuđe tekstove je, usput, i glavni razlog zbog kojeg bih bio baš truba ovdašnji novinar.


Elem, nakon što sam prespavao mart, odmorio od festivala i putovanja, ponovo sam punih baterija, a proleće i april su doneli sveža dešavanja koja se ne smeju propustiti:

  1. “Funk you festival“. Pored 2Hot4Stage festa, ovo je jedan od retkih pravih hip hop festivala u Srbiji koji objedinjuje sve elemente subkulture. Osmi april, Dorćol Platz, celodnevni program – graffiti session, plesna takmičenja, najjači funk DJevi regiona.
     
  2. „Disconnect“, koncept koji spaja moje dve najveće ljubavi – prirodu i ples. Cilj je svesti korišćenje tehničkih uređaja na minimum i makar par dana godišnje potpuno se osloboditi i prepustiti se prirodi.
    Novi izlet, a četvrti u nizu, ovaj put idemo u istočnu Srbiju, a datum je zakucan za 14. i 15. april. Obilazimo Lazarev kanjon, istoimenu pećinu, krupajsko vrelo, Veliki Malinik, a kako sve izgleda i šta izlet uključuje pogledajte na linku.
     
  3. Za kraj, 29. i 30. aprila u Novom Sadu imamo kvalifikacije za SDK! SDK je najveći plesni kamp u Evropi, lociran na rubu jezera Olšovec, pokraj malog gradića Jedovnice, u Češkoj. Imao sam priliku da pre nekoliko godina i sam prisustvujem i učestvujem u energiji kampa, pa mogu da garantujem da je neponovljivo iskustvo za svakog plesača. Sama činjenica da se kvalifikacije za finalne večeri plesnih takmičenja SDK organizuju u Novom Sadu dovoljno je velika i vredna pažnje, pa ću prestižna imena sudija i predavača koja dolaze poslednji vikend aprila u Novi Sad ostaviti vama, da pogledate na linku zvaničnog event-a.

Bilo da ste se odlučili za opciju broj jedan, dva ili tri, ili možda čak za sve, mene ne možete promašiti. Stižem biti na svakom od najavljenih događaja, a za slučaj da ste se i pored toga uželeli moje njuške, evo par fotkica u najsvežijoj garderobi koju sam ovog proleća navukao u Buzz-u i isfotkao u saradnji sa Vaul jews-om.

 

Lex

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

25.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Hey, hey! U današnjem blog postu želim da istaknem važnost udobnosti garderobe koju volimo da nosimo, a da pritom ne govorimo o pidžami, nego o styli...
18.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Pročitaj novu blog priču dobro poznatog člana našeg Buzz Crew-a, Lex-a.   Ako zanemarimo raspad Bijelog Dugmeta i početak služenja šesto...
12.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Hello, hello, moja draga ekipo ljubitelja patika! Da li ste spremni da sa mnom “uplovite” u novi blog? Ja sam Andrea Din, a ovo je priča o mojim ...
string(0) ""
string(0) ""