Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
31.03.2017.

KISS MY AIRS

Ćao, moje ime je Dunja i ja nisam zavisnik od Air Max-a. smiley


Neprestano razmišljam o tome koliko se moda promenila u poslednjih 5-6 godina. Žene su patike nosile uglavnom za sport ili do frizera, prodavnice i slično, dok su patike u poslednjih par godina zaista postale deo svakodnevih outfita. Sećam se da sam kao mlađa furala baletankice u prelaznom periodu između godišnjih doba, međutim danas se patike furaju u toku sezone, između sezone i generalno u svim prilikama. 

Kada slažem outfit, ja prvo krećem od obuće, jer mi to na neki način diktira celu kombinaciju pa onda polako krećem 'ka gore'.

Tako je bilo i ovog puta. U mesecu kada Air Max 1 slavi 30. rođendan, za ove Air Max 90 Ultra 2.0 sam se odmah uhvatila zbog jedinstvene boje. Ova boja mi je tako savršena za prelazni period, jer može jako dobro da se kombinuje uz maslinastu (koja je, ako niste znali, jedna od mojih omiljenih boja). 


To koliko su ove patike udobne se teško može opisati rečima. Morate da ih probate da biste to uvideli. 

Ostatak outfita je prilično jednostavan, jer je naglasak upravo na patikama. Maslinaste Nike helankice (da li sam vam nekad rekla da mi je maslinasta omiljena boja?) i koledž duks, koji je opet jako karakterističan za mene.

Ako još niste odabrali svoj Air Max model, učinite to što pre, jer propuštate priliku da izgovorite glasno KISS MY AIRS!

Nadam se da vam se outfit dopao i vidimo se uskoro! 

 

Du Yo

Slični članci