31/03 2017.
Blogger Pick

KISS MY AIRS

Ćao, moje ime je Dunja i ja nisam zavisnik od Air Max-a. smiley


Neprestano razmišljam o tome koliko se moda promenila u poslednjih 5-6 godina. Žene su patike nosile uglavnom za sport ili do frizera, prodavnice i slično, dok su patike u poslednjih par godina zaista postale deo svakodnevih outfita. Sećam se da sam kao mlađa furala baletankice u prelaznom periodu između godišnjih doba, međutim danas se patike furaju u toku sezone, između sezone i generalno u svim prilikama. 

Kada slažem outfit, ja prvo krećem od obuće, jer mi to na neki način diktira celu kombinaciju pa onda polako krećem 'ka gore'.

Tako je bilo i ovog puta. U mesecu kada Air Max 1 slavi 30. rođendan, za ove Air Max 90 Ultra 2.0 sam se odmah uhvatila zbog jedinstvene boje. Ova boja mi je tako savršena za prelazni period, jer može jako dobro da se kombinuje uz maslinastu (koja je, ako niste znali, jedna od mojih omiljenih boja). 


To koliko su ove patike udobne se teško može opisati rečima. Morate da ih probate da biste to uvideli. 

Ostatak outfita je prilično jednostavan, jer je naglasak upravo na patikama. Maslinaste Nike helankice (da li sam vam nekad rekla da mi je maslinasta omiljena boja?) i koledž duks, koji je opet jako karakterističan za mene.

Ako još niste odabrali svoj Air Max model, učinite to što pre, jer propuštate priliku da izgovorite glasno KISS MY AIRS!

Nadam se da vam se outfit dopao i vidimo se uskoro! 

 

Du Yo

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Plesom se bave ceo život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenj...
08.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Go Breakers – zajednička im je strast prema plesu, izdržljivost i motivacija, što ih je dovelo do 26 nacionalnih titula, 9 evropskih i 11 svetsk...
02.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Predstavljamo vam najjaču ekipu fizičara u Srbiji i naš novi The Coolest School Crew.
string(0) ""
string(0) ""