Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
17.02.2021.

PICTURE ME ROLLIN IN NIKE AIR FORCE 1 PIXEL

Ćao, ekipo! Ponovo vam se javljam i nadam se da su vam nedostajale moje priče.

 

Prethodnih nekoliko puta smo se na Buzz Crew fotografijama igrali sa upadljivim bojama i šarenim dezenima, međutim, sada se vraćamo neprevaziđenoj klasici i Nike Air Force 1 modelu. Najpoznatiji Force modeli dobili su novog člana, koji se ističe novim detaljima zahvaljujući kojima je potpuno drugačiji od ostalih. U pitanju je Nike Air Force 1 Pixel.

 

 

Patike iz budućnosti koje opet diktiraju korake trendinga – tako se Air Force 1 Pixel najkraće mogu opisati. Svojim svedenim a efektnim dizajnom dolaze do potpunog izražaja, pa nije važno da li će vaša odevna kombinacija biti klasičnija, kao sto je moja danas, jer će one svakako skrenuti pažnju.

Na fotografijama možete videti model u različitim bojama – beloj i tamnijoj ružičastoj. I jedna i druga boja su pun pogodak, jer ih možete kombinovati sa raznim odevnim komadima. Pristaju uz apsolutno sve! Odličan su saveznik za sva četiri godišnja doba, bila napolju kiša ili sunce, što znači da su idealne za promenljive (prolećne) dane koji nam dolaze.

Drugim rečima, možete slobodno prošetati u njima i u potpunosti osetiti kako “diše grad”.

 

 

Ako ste u potrazi za trendy ali klasičnim i udobnim modelom, ove patike su upravo to! Nike Air Force 1 Pixel, kao i mnoge druge modele iz nove Nike kolekcije, možete pronaći u svim Buzz šopovima ili ih naručiti online.

 

 

Do sledećeg susreta imate puno pozdrava i poljubaca!

 

@ivanavujoseviic

Slični članci