18/04 2016.
Blogger Pick

Koliko toga znate o Stan Smith patikama?

Stan Smith  patike danas predstavljaju par lifestyle patika, međutim kada su prvi put izrađene, pre više od 50 godina, bile su u stvari namenjene sportu.

Adidas Stan Smith patike su prve kožne patike namenjene igranju tenisa. Ako se pitate ko je bre taj Stan Smith, neće vas začuditi ako vam kažem da je on u stvari teniser. Danas u penziji, ali nekada broj 1 u svetskom tenisu. Prema nekim izveštajima, njegov ugovor sa Adidasom je na 13. mestu od ukupno 50 najuticajnijih ugovora u istoriji sporta. 

I dan-danas, one nisu klasične Adidas patike, u smislu da nemaju čuvene 3 štrafte, već imaju sitne rupice umesto štrafti.  Ovo definitivno nije model patike koji bode oči i nemate utisak da bukvalno ceo grad nosi ove patike. Međutim, možda ih ceo grad ipak nosi, jer je Adidas do sada prodao preko 40 miliona pari upravo ovih patika.

Ovaj model se nalazi na listama najboljih i najuticajnijih patika ikada, a da li su na vašoj listi? Na primer listi za šoping?

 

Du Yo

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Plesom se bave ceo život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenj...
08.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Go Breakers – zajednička im je strast prema plesu, izdržljivost i motivacija, što ih je dovelo do 26 nacionalnih titula, 9 evropskih i 11 svetsk...
02.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Predstavljamo vam najjaču ekipu fizičara u Srbiji i naš novi The Coolest School Crew.
string(0) ""
string(0) ""