Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
13.01.2021.

BLACK OR WHITE AIR FORCE 1 – DECISION IMPOSSIBLE

Hej BUZZ ekipo! Moje ime je Nina Retar i član sam BUZZ Crew-a već više od godinu dana. Ovo je moj prvi blog post i nadam se da će vam doneti sreću i inspiraciju za kombinovanje omiljenih patika.

Air Force 1 model, koji se na tržištu prvi put pojavio 1982. godine, za brend Nike osmislio je dizajner Bruce Kligore. Bio je to prvi Nike iskorak u NBA svet.

Od tog trenutka, osim toga što je postao ključni faktor košarkaške kulture, Nike Air Force 1 postao je must za većinu ljubitelja elegantnog stila koji preferiraju minimalistički izgled, naročito leti. Ovog puta želim da vam predstavim dva para Air Force 1 patika koje su odličan modni dodatak za sve istinske zaljubljenike u modu, ali i one koji cene kvalitet i udobnost.

Za ovu zimsku sezonu, birala sam između modela tamnije nijanse, koji se dobro kombinuje sa tamnom zimskom odećom, i kultnih belih Air Force 1 patika.

I svetlija i tamnija varijanta upotpunjene efektnim detaljima izgledaju vrh, ali pošto smatram da nam je na početku godine koja obećava potrebna nova pozitivna energija, odlučila sam se za bele Nike Air Force 1 patike sa srebrnim detaljima. Zar nisu top?

U galeriji fotografija koju smo pripremili za vas možete videti kako ja kombinujem i jedan i drugi par Air Force 1 patika.

Svima vama koji ste odvojili minut i pročitali moj blog, želim uspešnu i srećnu Novu godinu!

Nina

Slični članci