30/12 2020.
Blogger Pick

CELEBRATING INNOVATION WITH ADIDAS ZX 2K BOOST

Danas, draga moja sneaker zajednico, pričamo o performansama. Da li ste i vi uzbuđeni? Znam da ja jesam ili je bar štreber u meni uzbuđen. Tokom ovih prazničnih dana slavimo inovacije, dugu istoriju proizvodnje patika i performanse koje daju dodatnu snagu ovom pokretu. Došlo je vreme da izvedemo ove prelepe adidas ZX 2K Boost u šetnju.


 

ZX series su prvi put izrađene 1984. godine, kada ih je brend adidas lansirao kao kolekciju patika dizajniranih za sve tipove i nivoe trčanja. ZX franšizu predvodili su Jacques Chassaing i Markus Thaler, koji su svoje napore usredsredili na dva glavna pravca – trening i takmičarske modele.

 

 

Adidas ZX 2K Boost predstavlja otelotvorenje skoro 40 godina uspešnog dizajna usmerenog na performanse, konačno spojenog iskustvom i preciznošću. Gornjište je u potpunosti izrađeno od mrežice i pruža lagan osećaj, dok istovremeno fiksira stopalo i pruža mu stabilnost. Đon je sastavljen od TPU ojačane pete i veoma mekog Boost srednjeg đona. Adidas ZX 2K Boost pruža udobnost tokom celog dana i zaista blista kako god da ga ponesete.


 

Uz mnoštvo kombinacija boja dostupnih u Buzz shop-ovima i online, sigurno ćete pronaći jednu koja odgovara vašem stilu. Za ovu priču odabrao sam trostruki crni Trefoil outfit, koji je kombinacija adidas jakne, donjeg dela trenerki i duksa sa kapuljačom. Neustrašive boje patika ističu se na suptilan način i veoma lepo zaokružuju celokupan hi-tech look.

 

Hvala vam što ste danas ovde sa mnom. Do sledećeg puta želim vam srećne praznike i neka nas naredna godina učini još jačom zajednicom.

 

Stay safe and creative!

 

Ciprian Ciulei

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

20.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Dođi do vrha i ostani na vrhu! Adidas Sambarose patike ponovo otkrivaju ovaj model kao street platforme koje su zadržale svoj klasičan, prvobitan dizajn. Uzd...
13.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Hej BUZZ ekipo! Moje ime je Nina Retar i član sam BUZZ Crew-a već više od godinu dana. Ovo je moj prvi blog post i nadam se da će vam doneti sreću i i...
23.
Dec.
2020.
Blogger Pick
Ćao, ekipo! Nadam se da ste se uželeli mojih priča. Ovoga puta vam predstavljam model patika iz devedesetih, dobro poznati Nike Air Max 90. Kako u tom perio...
string(0) ""
string(0) ""