12/11 2020.
Blogger Pick

DOUBLE THE FUN, TRIPLE THE EXCITEMENT

Hello, hello, moja draga ekipo ljubitelja patika! Da li ste spremni da sa mnom “uplovite” u novi blog? Ja sam Andrea Din, a ovo je priča o mojim novembarskim favoritima.

Tokom prethodne dve godine mogli smo da vidimo da su mnogi klasični modeli patika preoblikovani, redefinisani i unapređeni kako bi izdržali test vremena. Zvezdi moje današnje priče to apsolutno nije bilo potrebno i zbog toga vam predstavljam Nike AF1 Shadow RTL, OG ikonu koja sada sadrži dodatne slojeve uzbudljivih i veoma interesantnih vizuelnih elemenata.

Iako nam se čini da ove godine vreme stoji, brzina kojom smo prešli iz jednog u drugo godišnje doba pokazala nam je da planeta nije stala uprkos trenutnoj situaciji. Na pragu smo zimske sezone, pa je i naše odevanje mnogo slojevitije. Patike Nike AF1 Shadow RTL savršen su izbor za hladne dane, zbog smelih kontrasta i različitih detalja od kože koji su istaknuti na njima. Sadrže blago uvećani oversized gumeni đon, uklopljen sa ugrađenim Air punjenjem, te garantuju udobnost i stabilnost tokom celog dana. Konstrukcija gornjišta, pored toga, sadrži neusklađenu repeticiju klasičnih Nike oblika i simbola.

Iako je silueta Air Force 1 iskorišćena kao baza, patike Shadow RTL u prvi plan ističu asimetriju u detaljima i upotrebi materijala. Ono što ih čini posebnim jesu unapređeni i savršeno stilizovani preklapajući oblici koji samo približno prate osnovnu liniju patike. Kao da su dizajneri brenda Nike želeli da nam poruče: Hej, već smo pronašli savršenu siluetu, sada je samo preuveličavamo kako bismo postigli maksimalni efekat.

Gde god da pogledaš, Nike AF1 Shadow RTL iznenadiće te i oduševiti fenomenalnim bojama, drugačijom teksturom i dizajnom koji je omaž prošlim vremenima. Na njima vidimo sve što volimo kod Nike AF1 modela u znaku broja 2: dva Nike logotipa na peti, stari i novi; dva Air simbola, jedan gde očekujete da se nalazi, a drugi koji je smešten na đonu; dva swoosh-a, jedan isprintan crnom bojom, a drugi parcijalno ušiven na vrhu donjeg swoosh-a; dva AF1 fonta, jedan isprintan na koži, a drugi izvezen u vidu pozlaćene pločice. Pravi je užitak gledati ih, jer je svaki detalj umetnost.

I potraga za odećom koju bih mogla da ponesem uz Nike AF1 Shadow RTL patike je bila detaljna i temeljna. Ljubičasti Nike duks ističe se ispod tople crne Nike jakne i savršeno se slaže sa pantalonama koje daju baggy, ali urbanu, hip-hop notu celom outfit-u. Od kako su zaštitne maske postale obavezan deo naših života i autfita, odabrala sam onu na kojoj piše Sneaker Queen, a možeš je pronaći u Buzz-u.

Ukoliko ti se dopala današnja priča i moj outfit, požuri u najbliži Buzz šop ili ove odevne komade naruči online. Kao i uvek, bilo je zadovoljstvo pričati vam priču o mojim omiljenim patikama. Čuvajte se, do sledeće priče!

Andreea Din

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

25.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Hey, hey! U današnjem blog postu želim da istaknem važnost udobnosti garderobe koju volimo da nosimo, a da pritom ne govorimo o pidžami, nego o styli...
18.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Pročitaj novu blog priču dobro poznatog člana našeg Buzz Crew-a, Lex-a.   Ako zanemarimo raspad Bijelog Dugmeta i početak služenja šesto...
03.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Zdravo svima, Ja sam Pero Martić, slovenački gamer, YouTuber, glumac i pevač, a ovo je moja prva Buzz Crew priča. Iako i u normalnim okolnostima bez ikakvih...
string(0) ""
string(0) ""