Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
28.10.2020.

INSPIRED BY THE RETRO 90’s

Ćao, ekipo! Evo mene ponovo.

Kako što znate, modni stil koji volim je sportska elegancija. Opisala bih ga kao ležeran i pre svega udoban. U svakodnevnim prilikama, koje podrazumevaju odlaske na fakultet, izlazak na kafu sa prijateljima ili neobaveznu šetnju, najčešće biram komade u kojima se osećam prijatno i komforno. U zavisnosti od raspoloženja, volim da dodam i neki modni detalj, koji će biti upečatljiv i dati sasvim novu notu mojoj odevnoj kombinaciji.

Prethodni put sam vam pisala o Fila Disruptor patikama. I ovaj put ostajem dosledna svom stilu, kroz koji oslikavam ljubav prema modi devedesetih. Period devedesetih, kao što je već poznato, ističe i naglašava jake, upečatljive boje i dezene, spoj nespojivog, koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Nadam se da će vas outfit koji vam danas predstavljam lanasirati pravo u devedesete!

Kombinacija koju sam odabrala predstavlja spoj AOP Track trenerke i Falcon patika brenda Adidas. Trenerka simbolizuje preokret u modi devedesetih – komad koji je dizajniran tako da oslikava slobodu, sportski duh i odvažan izgled. Gornji deo trenerke može se iskoristiti i u sportskoj i u kežual varijanti, pa ga možete kombinovati sa raznim drugim odevnim komadima.

Kolekcionar sam lepih, udobnih, kvalitetnih, modernih patika, a Adidas Falcon su definitivno jedne od onih odabranih, koje zauzimaju posebno mesto u mom ormaru. Inspirisane su retro estetikom iz  devedesetih, koja se vraća na velika vrata, kao upečatljiv deo street fashion priče. Ova neodoljiva Adidas AOP Track trenerka sa specifičnim šarama, u sinergiji sa Adidas Falcon patikama ostavlja utisak zanosne i originalne devojke.

Ove, kao i mnoge druge modele patika i trenerki možete pronaći u svim Buzz šopovima ili ih naručiti online. Do sledećeg susreta imate puno pozdrava i poljubaca!

Ivana

Slični članci