28/10 2020.
Blogger Pick

INSPIRED BY THE RETRO 90’s

Ćao, ekipo! Evo mene ponovo.

Kako što znate, modni stil koji volim je sportska elegancija. Opisala bih ga kao ležeran i pre svega udoban. U svakodnevnim prilikama, koje podrazumevaju odlaske na fakultet, izlazak na kafu sa prijateljima ili neobaveznu šetnju, najčešće biram komade u kojima se osećam prijatno i komforno. U zavisnosti od raspoloženja, volim da dodam i neki modni detalj, koji će biti upečatljiv i dati sasvim novu notu mojoj odevnoj kombinaciji.

Prethodni put sam vam pisala o Fila Disruptor patikama. I ovaj put ostajem dosledna svom stilu, kroz koji oslikavam ljubav prema modi devedesetih. Period devedesetih, kao što je već poznato, ističe i naglašava jake, upečatljive boje i dezene, spoj nespojivog, koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Nadam se da će vas outfit koji vam danas predstavljam lanasirati pravo u devedesete!

Kombinacija koju sam odabrala predstavlja spoj AOP Track trenerke i Falcon patika brenda Adidas. Trenerka simbolizuje preokret u modi devedesetih – komad koji je dizajniran tako da oslikava slobodu, sportski duh i odvažan izgled. Gornji deo trenerke može se iskoristiti i u sportskoj i u kežual varijanti, pa ga možete kombinovati sa raznim drugim odevnim komadima.

Kolekcionar sam lepih, udobnih, kvalitetnih, modernih patika, a Adidas Falcon su definitivno jedne od onih odabranih, koje zauzimaju posebno mesto u mom ormaru. Inspirisane su retro estetikom iz  devedesetih, koja se vraća na velika vrata, kao upečatljiv deo street fashion priče. Ova neodoljiva Adidas AOP Track trenerka sa specifičnim šarama, u sinergiji sa Adidas Falcon patikama ostavlja utisak zanosne i originalne devojke.

Ove, kao i mnoge druge modele patika i trenerki možete pronaći u svim Buzz šopovima ili ih naručiti online. Do sledećeg susreta imate puno pozdrava i poljubaca!

Ivana

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

25.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Hey, hey! U današnjem blog postu želim da istaknem važnost udobnosti garderobe koju volimo da nosimo, a da pritom ne govorimo o pidžami, nego o styli...
18.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Pročitaj novu blog priču dobro poznatog člana našeg Buzz Crew-a, Lex-a.   Ako zanemarimo raspad Bijelog Dugmeta i početak služenja šesto...
12.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Hello, hello, moja draga ekipo ljubitelja patika! Da li ste spremni da sa mnom “uplovite” u novi blog? Ja sam Andrea Din, a ovo je priča o mojim ...
string(0) ""
string(0) ""