28/10 2020.
Blogger Pick

INSPIRED BY THE RETRO 90’s

Ćao, ekipo! Evo mene ponovo.

Kako što znate, modni stil koji volim je sportska elegancija. Opisala bih ga kao ležeran i pre svega udoban. U svakodnevnim prilikama, koje podrazumevaju odlaske na fakultet, izlazak na kafu sa prijateljima ili neobaveznu šetnju, najčešće biram komade u kojima se osećam prijatno i komforno. U zavisnosti od raspoloženja, volim da dodam i neki modni detalj, koji će biti upečatljiv i dati sasvim novu notu mojoj odevnoj kombinaciji.

Prethodni put sam vam pisala o Fila Disruptor patikama. I ovaj put ostajem dosledna svom stilu, kroz koji oslikavam ljubav prema modi devedesetih. Period devedesetih, kao što je već poznato, ističe i naglašava jake, upečatljive boje i dezene, spoj nespojivog, koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Nadam se da će vas outfit koji vam danas predstavljam lanasirati pravo u devedesete!

Kombinacija koju sam odabrala predstavlja spoj AOP Track trenerke i Falcon patika brenda Adidas. Trenerka simbolizuje preokret u modi devedesetih – komad koji je dizajniran tako da oslikava slobodu, sportski duh i odvažan izgled. Gornji deo trenerke može se iskoristiti i u sportskoj i u kežual varijanti, pa ga možete kombinovati sa raznim drugim odevnim komadima.

Kolekcionar sam lepih, udobnih, kvalitetnih, modernih patika, a Adidas Falcon su definitivno jedne od onih odabranih, koje zauzimaju posebno mesto u mom ormaru. Inspirisane su retro estetikom iz  devedesetih, koja se vraća na velika vrata, kao upečatljiv deo street fashion priče. Ova neodoljiva Adidas AOP Track trenerka sa specifičnim šarama, u sinergiji sa Adidas Falcon patikama ostavlja utisak zanosne i originalne devojke.

Ove, kao i mnoge druge modele patika i trenerki možete pronaći u svim Buzz šopovima ili ih naručiti online. Do sledećeg susreta imate puno pozdrava i poljubaca!

Ivana

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""