13/04 2016.
Blogger Pick

adidas SUPERSTAR, klasik za sve generacije

Urban Design Art je kombinacija umetnosti i delova prirode kao najvažnijeg elementa. Upravo kroz vožnju prirodom na longboard-u dobijam najviše inspiracije za street look, a jedna od najudobnijih patika za vožnju su mi adidas Superstar.

Svi znamo šta predstavlja Superstar i da je to patika kojoj ne treba specijalna najava. Verujem da je to model koji je svako od nas bar nekada imao i pamtimo ga po čitavom jednom periodu koji ovaj model simbolizuje. Superstar se pre nekoliko godina vratio na velika vrata, a danas možete pronaći najrazličitije modele ovog klasika, od kojih je najaktuelnija trenutno ADICOLOR kolekcija.

Slika govori više od reči, a tu su pored ovih Superstar Up Metal patika i wood print i sprejevi sa kojima najčešće crtamo. Upravo ovo je jedna od kombinacija koju najviše volim da nosim sa longboard-om ispod nogu. Cool patike na nogama kao must have, par sprejeva u rancu i sunčan dan može biti više nego dovoljan da bude savršen.

 

Maja Urb Dsgn

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Plesom se bave ceo život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenj...
08.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Go Breakers – zajednička im je strast prema plesu, izdržljivost i motivacija, što ih je dovelo do 26 nacionalnih titula, 9 evropskih i 11 svetsk...
02.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Predstavljamo vam najjaču ekipu fizičara u Srbiji i naš novi The Coolest School Crew.
string(0) ""
string(0) ""