14/10 2020.
Blogger Pick

LET'S CONQUER THE WORLD TOGETHER WITH AIR MAX 95

Ćao društvo, ja sam Antonia.

Veoma sam srećna zbog našeg zajedničkog početka. Imam 19 godina i ljubav prema muzici je nešto što me vodi kroz život.

Volim nasmejana i vesela lica, a posebno me raduje činjenica da ta lica krase i ljude koji vole moju muziku i ono što radim.

Pored muzike, obožavam patike. Moja ljubav prema njima je neobjašnjiva. Imam ih mnogo u svojoj kolekciji, a naročito modele koje sam pronašla u BUZZ-u. Bez ovog sneaker station-a jednostavno ne bih mogla da živim.

Kad se ono što želite da kupite nalazi u njihovoj ponudi i taj model ugledate čim uđete u šop, onda znate da ste na pravom mestu.

Presrećna sam što sarađujem sa njima i ovo je zapravo PRVI photoshooting koji radimo zajedno. Zbog toga sam odabrala patike (jedne od najudobnijih koje sam ikada nosila) koje su raznobojne i u koje sam se zaljubila na prvi pogled.

Zapravo, Nike Air Max 95 mogu da se uporede sa mojim prijateljima iz BUZZ-a. Pružaju mi podršku gde god da krenem, veoma mi je udobno u njima i mogu ih nositi svuda, čak i na svojim nastupima.

Ovaj model ima i dve vazdušne komore u međuđonu. Dakle, Air Max 95 savršene su za osmeh i maksimalni komfor!

Da li znate šta je bilo inspiracija dizajnerima prilikom stvaranja ovog modela? Ljudsko telo! Od kičme, preko mišića do mišićnih vlakana. Sjajna ideja, zar ne?

U galeriji fotografija pogledajte kako sam ja ponela ove ultra moderne patike. Jedva čekam da vidim uz koje ćete ih autfite vi poneti.

Hajde da osvojimo svet!

Antonia

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""