07/10 2020.
Blogger Pick

Adidas ZX 2k Boost – Cure for dark and rainy days

Prva reč koja mi je pala na pamet kada sam video adidas ZX 2k Boost je svežina! Ove patike napravljene su da razvedre i najtmurnije dane, ali prvo započnimo ovaj blog s malo istorijskih činjenica.

Nastala pre gotovo četiri decenije, preciznije 1984. godine, Adidasova ZX serija jedna je od najdugovečnijih i najuspešnijih. Ozbiljni trkači postavljali su rekorde u ZX trkačkim patikama koje su imale visokotehnološki dizajn temeljen na istraživanju biomehanike.

Franšiza je na početku obuhvatala patike za trčanje i trening, ali zahvaljujući udobnosti i atraktivnom dizajnu ubrzo su osvojile razne subkulture i postale neizostavni deo streetwear izdanja.

ZX 2K Boost nastavio je sa jačanjem dugogodišnje reputacije, nastavljajući dugu istoriju spajanja savremene tehnologije s toliko voljenom estetikom.

Sastavljene od mrežastih gornjih delova, sa jezikom inkorporiranim u gornjište, Boost đonom u punoj dužini i TPU petom, ove patike garantuju lagan i energičan celodnevni osećaj.

Zahvaljujući odličnoj kombinaciji boja za jesen i zimu, Adidas ZX pravi su kontrast mračnim i tmurnim danima pred nama, te garantuju okretanje glave za vama.

Adidas ih je opisao kao: "Senzacija nad logikom. Proslavljajući udobnost u bilo kojem obliku". Ja bih citirao hrvatskog repera General Woo-a: "Stara, trenutna i buduća škola".

Predobar je osećaj da bi se mogao objasniti! Da biste osetili novu dimenziju udobnosti, odmah se uputite u Buzz Sneaker Station šopove ili posetite online shop.

Yours truly,
Don Kiki

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

20.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Hej ljudi,   Došlo je vreme za moju novu priču. Svi se možemo složiti da je ova godina bila veoma neobična, naročito za ljude koji se, kao ja, ...
14.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Ćao društvo, ja sam Antonia. Veoma sam srećna zbog našeg zajedničkog početka. Imam 19 godina i ljubav prema muzici je nešto što ...
30.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Oni su Dream Team za ceo život. Upoznajte naš novi The Coolest School Crew.
string(0) ""
string(0) ""