Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
07.10.2020.

Adidas ZX 2k Boost – Cure for dark and rainy days

Prva reč koja mi je pala na pamet kada sam video adidas ZX 2k Boost je svežina! Ove patike napravljene su da razvedre i najtmurnije dane, ali prvo započnimo ovaj blog s malo istorijskih činjenica.

Nastala pre gotovo četiri decenije, preciznije 1984. godine, Adidasova ZX serija jedna je od najdugovečnijih i najuspešnijih. Ozbiljni trkači postavljali su rekorde u ZX trkačkim patikama koje su imale visokotehnološki dizajn temeljen na istraživanju biomehanike.

Franšiza je na početku obuhvatala patike za trčanje i trening, ali zahvaljujući udobnosti i atraktivnom dizajnu ubrzo su osvojile razne subkulture i postale neizostavni deo streetwear izdanja.

ZX 2K Boost nastavio je sa jačanjem dugogodišnje reputacije, nastavljajući dugu istoriju spajanja savremene tehnologije s toliko voljenom estetikom.

Sastavljene od mrežastih gornjih delova, sa jezikom inkorporiranim u gornjište, Boost đonom u punoj dužini i TPU petom, ove patike garantuju lagan i energičan celodnevni osećaj.

Zahvaljujući odličnoj kombinaciji boja za jesen i zimu, Adidas ZX pravi su kontrast mračnim i tmurnim danima pred nama, te garantuju okretanje glave za vama.

Adidas ih je opisao kao: "Senzacija nad logikom. Proslavljajući udobnost u bilo kojem obliku". Ja bih citirao hrvatskog repera General Woo-a: "Stara, trenutna i buduća škola".

Predobar je osećaj da bi se mogao objasniti! Da biste osetili novu dimenziju udobnosti, odmah se uputite u Buzz Sneaker Station šopove ili posetite online shop.

Yours truly,
Don Kiki

Slični članci