Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
30.09.2020.

DREAM TEAM FOR WHOLE LIFE

Oni su Dream Team za ceo život. Upoznajte naš novi The Coolest School Crew.

Znate onu devojku koja dolazi u školu pre svih da bi zauzela pretposlednju klupu, a odmor koristi za trening sa čunjevima koje je pronašla u nastavničkom ormanu. Ili dečka koji uvek kasni, kog svi vole zbog plavih očiju i zbog toga mu opraštaju sve nestašluke. To su moji najbolji prijatelji, a ja sam Dušan, iako me zovu Ikan, učenik koji malo više vremena provodi na fudbalskom terenu i zbog sportskih obaveza je malo manje u školi. Volimo da kažemo da smo nas troje Dream Team, iako nismo ekipa koja je često na okupu zbog mnogobrojnih sportskih obaveza.

Da, svi smo potpuno predani sportu! Jana se bavi ritmičkom gimnastikom i trostruki je državni prvak još od 2016. godine. Osvajala je brojne međunarodne turnire, među kojima se ističu oni u Novom Sadu, Sloveniji, Mađarskoj i Bugarskoj. U našem gradu, Svilajncu, bila je proglašena za sportistkinju godine.  

Uroš se bavi fudbalom i njegov najuspešniji period u karijeri je onaj koji je proveo u Švajcarskom SC Yf Juventusu, sa kojim je bio na pripremama u Barseloni, na stadionu Kamp Nou. Na školskim takmičenjima je svoj tim vodio do brojnih pobeda u rangu okruga.

Od moje družine sam morao na neko vreme da se odvojim da bih započeo karijeru u FK Čukarički, koja se sada nastavila u FK Crvena zvezda. Moja generacija, 2002/2003. godište, nedavno je osvojila srpsku kadetsku ligu, a možemo se pohvaliti i osvojenim prvim mestima na turnirima u Rusiji, Italiji, Sloveniji i Češkoj. Te pobede omogućile su nam ulaz u elitni rang kvalifikacija za Ligu šampiona, koja je odložena zbog cele situacije sa COVID-19.

Zbog svih svakodnevnih obaveza, TikTok-ovi su postali način na koji se dopisujemo. Vikend je vreme kada smo svo troje na okupu i to su trenuci u kojima Uroš i ja postajemo Janine drugarice koje jedva čekaju da čuju i prepričaju nove uspehe.

Ljudi koji nas poznaju zovu nas Dream Team zato što smo, uprkos tome što nismo stalno na okupu i ne idemo u istu školu, neverovatno vezani i ne odustajemo od svih pojedinačnih, ali i zajedničkih snova. Obožavamo sportove kojima se bavimo, ali ipak najviše volimo vreme koje provodimo u razgovoru, snimanju TikTok videa i zajedničkom druženju. To su trenuci u kojima nam osmeh ne silazi s lica.

Dream Team

Slični članci