30/09 2020.
Blogger Pick

DREAM TEAM FOR WHOLE LIFE

Oni su Dream Team za ceo život. Upoznajte naš novi The Coolest School Crew.

Znate onu devojku koja dolazi u školu pre svih da bi zauzela pretposlednju klupu, a odmor koristi za trening sa čunjevima koje je pronašla u nastavničkom ormanu. Ili dečka koji uvek kasni, kog svi vole zbog plavih očiju i zbog toga mu opraštaju sve nestašluke. To su moji najbolji prijatelji, a ja sam Dušan, iako me zovu Ikan, učenik koji malo više vremena provodi na fudbalskom terenu i zbog sportskih obaveza je malo manje u školi. Volimo da kažemo da smo nas troje Dream Team, iako nismo ekipa koja je često na okupu zbog mnogobrojnih sportskih obaveza.

Da, svi smo potpuno predani sportu! Jana se bavi ritmičkom gimnastikom i trostruki je državni prvak još od 2016. godine. Osvajala je brojne međunarodne turnire, među kojima se ističu oni u Novom Sadu, Sloveniji, Mađarskoj i Bugarskoj. U našem gradu, Svilajncu, bila je proglašena za sportistkinju godine.  

Uroš se bavi fudbalom i njegov najuspešniji period u karijeri je onaj koji je proveo u Švajcarskom SC Yf Juventusu, sa kojim je bio na pripremama u Barseloni, na stadionu Kamp Nou. Na školskim takmičenjima je svoj tim vodio do brojnih pobeda u rangu okruga.

Od moje družine sam morao na neko vreme da se odvojim da bih započeo karijeru u FK Čukarički, koja se sada nastavila u FK Crvena zvezda. Moja generacija, 2002/2003. godište, nedavno je osvojila srpsku kadetsku ligu, a možemo se pohvaliti i osvojenim prvim mestima na turnirima u Rusiji, Italiji, Sloveniji i Češkoj. Te pobede omogućile su nam ulaz u elitni rang kvalifikacija za Ligu šampiona, koja je odložena zbog cele situacije sa COVID-19.

Zbog svih svakodnevnih obaveza, TikTok-ovi su postali način na koji se dopisujemo. Vikend je vreme kada smo svo troje na okupu i to su trenuci u kojima Uroš i ja postajemo Janine drugarice koje jedva čekaju da čuju i prepričaju nove uspehe.

Ljudi koji nas poznaju zovu nas Dream Team zato što smo, uprkos tome što nismo stalno na okupu i ne idemo u istu školu, neverovatno vezani i ne odustajemo od svih pojedinačnih, ali i zajedničkih snova. Obožavamo sportove kojima se bavimo, ali ipak najviše volimo vreme koje provodimo u razgovoru, snimanju TikTok videa i zajedničkom druženju. To su trenuci u kojima nam osmeh ne silazi s lica.

Dream Team

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""