19/08 2020.
Blogger Pick

IF YOU WANNA BE A STAR, BE A SUPERSTAR

Ćao društvo. Nadam se da ste mi dobro i da uživate u u preko nam potrebnim letnjim danima.

Javljam vam se sa novom pričom u kojoj želim da vam predstavim vanvremenski klasik u svetu patika – Adidas Superstar. Ovo je priča o najpopularnijoj patici, priča o legendi, simbolu i neprevaziđenom dizajnu.

Pretpostavljam da svi već znate da je Adidas moj omiljeni brend. A da li ste znali da su baš Superstar bile prve patike koje sam kupila kada sam shvatila da me najbolje karakteriše urbanim street style-om inspirisani modni stil? Udobne i uvek u trendu, Adidas Superstar su model za koji bih se uvek odlučila i jedan od retkih modela koje mogu kombinovati u skoro svim prilikama.

Nosila sam ih uz haljine, pantalone, formalne i neformalne prilike – i nikada nisam pogrešila.

Moj prvi par bile su Adidas Superstar u beloj boji, no kasnije sam birala i crne, narandžaste, ljubičaste i tako je kolekcija rasla i rasla. Najnoviji model, u koji sam se zaljubia na prvo probanje, upravo je beli Superstar. Da, da, isti kao i prvi koji sam kupila samo ovoga put u bold varijanti.

Moderne, ženstvene, izgledaju nenametljivo  i minimalistički, a opet „podižu“ svaku kombinaciju.

Danas sam ih iskombinovala sa ovom fenomenalnom Adidas trenerkom koju obožavam. Ljudi, vi ne možete da zamislite koliko je ona šik i udobna!

Znate da je moj stil jedan od načina da se izrazim. Obožavam kontraste pa tako uspevam da iskombinujem svečanu haljinu sa patikama ili opremu za trening sa štiklama. Volim da budem u trendu na svoj način. Već decenijama je baš cool da imaš Adidas Superstar kao deo autfita za svaku priliku – dnevne varijante, specijalne prilike, pa čak i posao. Na nama je da budemo Superstar, a to će uvek biti u trendu.

Do sledećeg čitanja, poljubac iz Sarajeva.

Hana

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""